Αυτός ο πριγκιπικός γάμος θα μείνει στην ιστορία! Η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε κάτι απίστευτο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός ο πριγκιπικός γάμος θα μείνει στην ιστορία! Η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε κάτι απίστευτο

Συμβαίνει πρώτη φορά

Όπως ήδη γνωρίζεις τον Οκτώβριο η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύντροφος της Jack Brooksbank, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και αυτός ο πριγκιπικός γάμος θα μείνει σίγουρα στην ιστορία, αφού πρόκειται να συμβεί κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του παλατιού. Το παλάτι του Buckingham έκανε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack θα είναι σε θέση να τον παρακολουθήσουν από κοντά 1200 άτομα από το κοινό, αρκεί φυσικά να συμπληρώσουν την απαιτούμενη φόρμα. Ναι καλά διάβασες. Έχει δημιουργηθεί μία ειδική φόρμα, την οποία μπορεί να συμπληρώσει, όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον γάμο από κοντά.

«Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank θα ήθελαν να προσκαλέσουν μέλη του κοινού να συμμετάσχουν στο γάμο τους στις 12 Οκτωβρίου 2018, για να παραστούν στο περίβολο του κάστρου Windsor», έγραφε η ανακοίνωση του Buckingham. «1.200 μέλη του κοινού θα μπορούν να δουν την άφιξη του ζευγαριού και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία, να ακούσουν τη ζωντανή μετάδοση της Υπηρεσίας Γάμου και να παρακολουθήσουν την έναρξη της πομπής καθώς το ζευγάρι θα αναχωρεί στο τέλος της τελετής.

Εάν όλως τυχαίως θα βρίσκεσαι στο Λονδίνο εκείνο το διάστημα και θες να παρακολουθήσεις από κοντά έναν Royal Wedding δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα. Και που ξέρεις μπορεί να είσαι τυχερή.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle έβγαλε το καπέλο της στο Wimbledon. Ακολούθησε το βασιλικό πρωτόκολλο;