Η Meghan Markle έβγαλε το καπέλο της στο Wimbledon. Ακολούθησε το βασιλικό πρωτόκολλο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έβγαλε το καπέλο της στο Wimbledon. Ακολούθησε το βασιλικό πρωτόκολλο;

Γιατί η Δούκισσα έβγαλε το καπέλο της;

Μία οπτασία ήταν το Σάββατο που μας πέρασε στο Wimbledon η Meghan Markle, η οποία παρέα με τη νέα της φίλη, Kate Middleton παρακολούθησαν μαζί τον τελικό των γυναικών. Η Δούκισσα το Sussex έκανε ίσως την πιο όμορφη και πιο κομψή εμφάνισή της έως σήμερα και όλοι θα θυμούνται την αντίδραση της στον αγώνα της φίλης της, Serena Williams.

Δες και αυτό: Ξεπέρασε κάθε όριο! Οι νέες δηλώσεις του Thomas Markle, θα κάνουν τη Meghan έξω φρενών

Ωστόσο όλοι παρατήρησαν και κάτι ακόμη. Γιατί η Meghan Markle έβγαλε το καπέλο της μόλις έφτασε; Ακολουθούσε το βασιλικό πρωτόκολλο; Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν, ωστόσο η κίνηση της αυτή δεν είχε να κάνει με το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά με το πρωτόκολλο του τένις.

GettyImages 998546274

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή τη «νομοθεσία» οι γυναίκες που κάθονται στο Royal Box, όπως αυτό ονομάζεται, δεν πρέπει να φορούν καπέλα για να μην κλείνουν τη θέα, όσων κάθονται πίσω τους. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, πως η Meghan φορούσε το ίδιο καπέλο και το 2016, μόνο που τότε δεν υπήρχε πρόβλημα, αφού δεν καθόταν στο Royal box. Όπως και να ‘χει όλο το look της Meghan το Σάββατο ήταν υπέροχο, οπότε το καπέλο της ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Με ή χωρίς αυτό ήταν απλά υπέροχη.

Διάβασε ακόμη: Για πρώτη φορά: Meghan Markle και Kate Middleton σε κοινή solo εμφάνιση