Το διάσημο μοντέλο αυτοσαρκάζεται και απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης, με τον πιο ειλικρινή τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο μοντέλο αυτοσαρκάζεται και απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης, με τον πιο ειλικρινή τρόπο

Αφοπλιστική ειλικρίνεια και απίστευτη αυτογνωσία

Το Hollywood είναι αυτός ο μικρός πλανήτης -μέσα στον δικό μας πλανήτη- στον οποίο μπορούν να συμβούν ακόμη και τα πιο τρελά πράγματα και παρ’ όλα αυτά να μοιάζουν απίστευτα φυσιολογικά. Και μέσα από αυτόν βέβαια παίρνουμε και κάποια μαθήματα ειλικρίνειας και αυτογνωσίας, τα οποία μπορούν ίσως να μας κάνουν και ακόμη καλύτερους ανθρώπους.

Ένα τέτοιο μάθημα μας έδωσε και το διάσημο μοντέλο που αυτοσαρκάστηκε με τα κιλά της και τον εαυτό της και απάντησε στις φήμες για το αν είναι έγκυος με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Η Ashley Graham είναι ένα αρκετά εύσωμο κορίτσι, όμως αυτό δεν την έχει εμποδίσει να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και καθόλου να μην ντρέπεται γι’ αυτό.

Δες και αυτό: Η star προωθεί τη νέα της συλλογή μαγιό, με τις πιο αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχεις δει

Έχει κάποια παραπάνω κιλά, όμως καθόλου δεν τη νοιάζει και αυτοσαρκάζεται κιόλας με το σώμα της. Και όπως καταλαβαίνεις το «μπράβο» που αξίζει να της πούμε είναι πολύ λίγο. Το 30χρονο μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στο account της στο Instagram, στην οποία φαινόταν κάπως φουσκωμένη η κοιλιά της και αμέσως τα σχόλια περί εγκυμοσύνης άρχισαν να κάνουν πάρτι.

Εκείνη όμως απάντησε στις φήμες αυτές, γράφοντας σε σχόλιο θαυμάστριας, πως αυτό δεν είναι φούσκωμα εγκυμοσύνης , αλλά ονομάζεται απλά πάχος. Και σε ρωτάμε δεν της αξίζει ένα χειροκρότημα;

Δες την φωτογραφία και το σχόλιο της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Σάλος στο παλάτι: Η αποκάλυψη για τον μπαμπά της Meghan Markle, μάλλον θα σε σοκάρει