Η Φλορίντα Πετρουτσέλι γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Πόσο τρυφερή φωτογραφία

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία εχθές έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο και υγιέστατο κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Τάκης Γούτος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει γι’ αυτό; Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στα μέσα Απριλίου και πλέον η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κορούλας τους.

Η Φλορίντα λίγες ώρες μετά την γέννηση της κόρης της, ανέβασε στο Instagram account της, μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της Μαρίας, όπως είχαν αναφέρει πως θα την ονομάσουν και τα likes έπεσαν βροχή. Το μήνυμα της παρουσιάστριας, που συνόδευε και την φωτογραφία της με το χεράκι της μικρής, ήταν πολύ γλυκό και όμορφο και έλεγε:

«Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα!❤Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου @takisdoc ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου για την άψογη φροντίδα.❤Σας ευχαριστώ».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: 9 μήνες μετά τις φήμες χωρισμού, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί