Έγκυος ξανά η Kylie Jenner; Το εξώφυλλο που μαρτυρά την είδηση και η απάντηση της star

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος ξανά η Kylie Jenner; Το εξώφυλλο που μαρτυρά την είδηση και η απάντηση της star

Θα αποκτήσει αδερφάκι η Stormi;

Η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner ήταν μία από αυτές που σημάδεψε την χρονιά που διανύουμε, καθώς δεν περίμενε κανείς με τίποτα, πως η reality star θα έμπαινε στην μητρότητα από τόσο νωρίς. Και όσους μήνες περιμέναμε να δούμε με ανυπομονησία μια φωτογραφία της με φουσκωμένη την κοιλίτσα, εκείνη την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο ένα γλυκύτατο κοριτσάκι.

Δες και αυτό: Η Kylie Jenner αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την τεράστια ουλή στο αριστερό της πόδι

Και εκεί που μας πήρε λίγο καιρό να εμπεδώσουμε πως η Kylie στα 20 της είναι μαμά, διαβάζουμε πως είναι έγκυος ξανά. Ε δεν παθαίνεις σοκ μετά από τέτοια είδηση; Το εξώφυλλο του περιοδικού Life &Style θέλει την reality star να περιμένει δεύτερο παιδάκι και αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Τι απαντάει όμως η ίδια γι’ αυτό;

37396592 10211388920027918 2248259235919953920 n

Είναι αλήθεια, πως η Kylie Jenner θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια και στην συνέντευξη της στο περιοδικό GQ με τον σύντροφό της Travis Scott, ανέφερε πως θέλει να δώσει στην μικρή Stormi έναν αδερφό. Ωστόσο είναι ακόμη πολύ νωρίς για δεύτερο παιδάκι. Επομένως *αίσθηση ανακούφισης* το δημοσίευμα περί δεύτερης εγκυμοσύνης δεν είναι αληθές –για την ώρα τουλάχιστον-.

Διάβασε ακόμη: Η Kylie Jenner και ο Travis Scott φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί ως γονείς