Είναι οριστικό: Meghan και Thomas Markle διέκοψαν κάθε σχέση τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι οριστικό: Meghan και Thomas Markle διέκοψαν κάθε σχέση τους

Και σίγουρα θα συζητηθεί

Μπορεί οι Royals να είναι πάντα ένα ευχάριστο θέμα συζήτησης, αλλά δεν υπήρχε πάντα κάτι αξιοσημείωτο στο οποίο έπρεπε να αναφερθούμε. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την στιγμή που ο Harry παντρεύτηκε την Meghan Markle και μας χάρισε άπειρα θέματα συζήτησης, γύρω από το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Και σε ρωτάμε, τι θα κάναμε εάν δεν υπήρχε και ο πατέρας της Meghan Markle, ο οποίος κάθε τόσο κάνει ή λέει και κάτι καινούργιο, που φέρνει τα πάνω κάτω στην βασιλική οικογένεια. Μετά την είδηση, πως όλα όσα έκανε σχετικά με το χειρουργείο και το πρόβλημα υγείας του ήταν στημένα μόνο και μόνο για να μην παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, η Δούκισσα του Sussex κάθισε σκέφτηκε και αποφάσισε, τι θα κάνει σχετικά με τον πατέρα της.

Δες και αυτό: Το φαρμακερό tweet της αδερφής της Meghan Markle και το καρφί σε εκείνη και την βασιλική οικογένεια

Και η τελική της απόφαση είναι κομματάκι σκληρή, ίσως όμως καταφέρει να δώσει μία λύση. Που λες λοιπόν, η Δούκισσα του Sussex δεν πρόκειται ποτέ να συναντηθεί με τον μπαμπά της Thomas και πως από εδώ και στο εξής διακόπτει (ή μάλλον αναγκάζεται να διακόψει) κάθε είδους επικοινωνίας με τον μπαμπά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πηγή μέσα από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρει, πως αν και την πονάει πολύ, είναι υποχρεωμένη να διακόψει κάθε είδους σχέση και επικοινωνία με τον μπαμπά της, καθώς η εμπιστοσύνης της προς το πρόσωπό του είναι μηδαμινή και ελάχιστη και φοβάται για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του ή για το τι θα πει.

Δεν τον έχει συγχωρήσει ακόμη για όλα αυτά που είπε κι έκανε λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry και απ’ ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να το κάνει σύντομα. Πλέον ανήκει στη βασιλική οικογένεια και είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της και να τον στηρίζει.

Δες ακόμη: Η Meghan Markle έκανε μια αποκάλυψη για την παλιά της ζωή, που δεν θα πιστέψεις