Καιρό είχαμε να τους δούμε: Το διάσημο ζευγάρι μετά την επανασύνδεση του σε αγκαλιές και τρυφερά τετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καιρό είχαμε να τους δούμε: Το διάσημο ζευγάρι μετά την επανασύνδεση του σε αγκαλιές και τρυφερά τετ

Και φαίνονται απίστευτα ευτυχισμένοι μαζί

Έχει περάσει ένας μήνας (και κάτι) από τότε που το διάσημο ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του εμφάνιση στο Παρίσι επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να επανασυνδέονται και πάλι έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο χωριστά. Έκτοτε δεν τους πετύχαμε ξανά κάπου μαζί, όμως σε καμία περίπτωση δεν φανταστήκαμε κάποιον χωρισμό εκ νέου.

Κι εκεί που περιμέναμε ένα σημάδι τους πως όλα είναι καλά, το ζευγάρι απαθανατίζεται εκ νέου μαζί και πολύ ευτυχισμένο στο Tokyo. Η Bella Hadid και ο σύντροφό της The Weeknd απολαμβάνουν μια ρομαντική απόδραση στην Ασιατική πόλη και περιφέρουν τον έρωτα τους μαζί με κάποιους φίλους.

Η νέα φωτογραφία μάλιστα που τους δείχνει αγκαλιασμένους μπροστά από έναν καθρέφτη, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι δύο stars είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Πιστεύουμε πάντως πως αυτήν τη φορά η επανασύνδεση τους είναι οριστική και δύσκολα θα αφήσει ξανά ο ένας τον άλλον. Η Bella μάλιστα έδειχνε τόσο χαρούμενη, που σε ένα από τα βίντεο που απαθανατίστηκε τραγουδούσε το «Lucky» της Britney Spears.

Δες τη φωτογραφία τους παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που η Jennifer Lopez είναι το viral της ημέρας