Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Δες τη φωτογραφία και το μήνυμα της

Έξι χρόνια φαίνεται πως ήταν αρκετά για το διάσημο ζευγάρι, το οποίο έπειτα από μία σχέση τόσων χρόνων αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και να αρραβωνιαστεί. Η ξανθιά καλλονή της Victoria’s Secret επιβεβαίωσε την είδηση, αφού ανακοίνωσε έμμεσα κι εκείνη τον αρραβώνα της, μέσα από το Instagram account της.

Δες και αυτό: So in love! Βλέπουμε για πρώτη φορά την Karlie Kloss με τον σύντροφο της

Ο λόγος για την Karlie Kloss και τον Joshua Kushner, οι οποίοι έπειτα από έξι χρόνια σχέσης είπαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να ενώσουν κι επίσημα τις ζωές τους, ενώπιον θεού και ανθρώπων. Το 25χρονο μοντέλο, ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύντροφο της στο Instagram account της, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σ 'αγαπώ τόσο που δεν έχω λόγια να το εκφράσω. Josh, είσαι ο καλύτερος φίλος μου και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να ζήσουμε το για πάντα μαζί. Ναι, εκατομμύρια φορές». Αυτά ήταν τα λόγια της Karlie στην φωτογραφία με τον σύντροφό της, την οποία συνόδεψε μάλιστα και με το emoji από ένα δαχτυλίδι.


https://www.instagram.com/p/BlnwAWIH5Y6

Σε περίπτωση πάντως που δεν το γνωρίζεις, ο Joshua είναι ο αδερφός του Jared Kushner, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ivanka Trump.

Διάβασε ακόμη: Αυτό που έγινε γνωστό πως έκανε η Kate αμέσως μετά την τρίτη γέννα, θα σε εντυπωσιάσει