Πώς κατάφερε η Kate Middleton να μπλεχτεί στο γάμο της Angelina Jolie με τον BradPitt;

Πώς κατάφερε η Kate Middleton να μπλεχτεί στο γάμο της Angelina Jolie με τον BradPitt;

Κάτι ενδιαφέρον μυρίζει εδώ

Το ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν χωρίσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια το γνωρίζουμε, το ότι έχουν θέματα μεταξύ τους και αυτό το γνωρίζουμε. Θυμάσαι τι συνέβαινε για μεγάλο χρονικό εκείνον τον Σεπτέμβρη του 2016; Αυτό που δεν ξέρουμε ωστόσο είναι για την ανάμειξη της Kate Middleton, στον γάμο Jolie –Pitt.

Δεν ξέρουμε που πάει το μυαλό σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε σε κάτι ερωτικό. Αντίθετα έχει να κάνει με τον χωρισμό του ζευγαριού και τον πολύ σημαντικό ρόλο που έπαιξε… στην ψυχολογία της Angelina. Και επειδή σε βλέπουμε γεμάτη απορία, σου εξηγούμε ευθύς.

Η Angelina Jolie σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε πρόσφατα με την Kate Middleton και μεταξύ άλλων μίλησαν και για τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως της άνοιξε την καρδιά της αναφέροντας της, πως πέρασε πολύ δύσκολα αυτόν τον ενάμιση χρόνο, πως είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνει μόνη της παιδιά και πως ο Brad της λείπει πολύ.

Δες και αυτό: Τι συνέβη όταν ο πρίγκιπας Harry σύστησε την αγαπημένη του Meghan Markle στην Kate Middleton

Σχετικά αναμενόμενα θα τα λέγαμε αυτά, αν εξαιρέσεις τα αισθήματα της για τον Brad Pitt. Πιστεύαμε πως μετά από όλα αυτά, μάλλον τον μισεί, ωστόσο μας διέψευσε. Και ερχόμαστε τώρα στο σημαντικό. Τι της απάντησε η Δούκισσα του Cambridge σε αυτά; Πηγή μέσα από το παλάτι ανέφερε, πως η Kate έδωσε κάποιες συμβουλές στην 43χρονη ηθοποιό, αναφέροντας της αρχικά, πως θα έπρεπε να έχει ξανά τον Brad κοντά της.

Η Kate ήξερε πόσο ωραίο ζευγάρι ήταν μαζί και πιστεύει πως αν η Angie έβρισκε τη δύναμη μέσα στην καρδιά της, θα τον συγχωρούσε για όλα και θα έδινε στον γάμο τους μία δεύτερη ευκαιρία. Και εδώ κάπου παθαίνουμε ένα μικρό σοκ, γιατί ομολογουμένως δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο και μάλιστα από την Kate Middleton.

Διάβασε ακόμη: Η Jennifer Aniston κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τις φήμες επανασύνδεσης με τον Brad Pitt