Αυτό πρέπει να το δεις: Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της φρεσκοχωρισμένης star μας άφησε άφωνες

Αυτό πρέπει να το δεις: Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της φρεσκοχωρισμένης star μας άφησε άφωνες

Και τι κορμί...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις αρχές Απριλίου ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού. Μετά τους Brangelina τον Σεπτέμβρη του 2016, ήταν ο αμέσως επόμενος χωρισμός που μας σόκαρε τόσο πολύ. Βλέπεις δεν πετάς έτσι εύκολα εννέα χρόνια έγγαμου βίου από τη ζωή σου. Εμείς δηλαδή, γιατί εκείνοι όχι μόνο τα «πέταξαν», είναι και πολύ πιο καλά ως χωρισμένοι.

«Ό,τι γίνεται, είναι για καλό», είχε πει άλλωστε η ηθοποιός σε δηλώσεις της τότε, και τώρα τρεις μήνες (και κάτι) μετά τον χωρισμό της κάνει την πιο αποκαλυπτική και sexy εμφάνιση της. Ή καλύτερα φωτογράφιση για να είμαστε ακριβής και ειλικρινής. Η Jenna Dewan φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Women’s Health για το τεύχος Global Naked του Σεπτέμβρη 2018.

Δες ακόμη: Το μεγαλύτερο φάουλ! Τα λόγια αυτά του Justin Bieber, θα πονέσουν πολύ τη Selena Gomez

Η 37χρονη ηθοποιός ποζάρει ακριβώς όπως την γέννησε η μαμά της και δεν αφήνει τίποτα, μα τίποτα απολύτως στη φαντασία μας. Και όμως το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και καθόλου πρόστυχο. Η Jenna έχει ένα άψογο σώμα και αν θες για να πειστείς δεν έχεις παρά να δεις τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω. Μάλιστα στη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Channing Tatum, όπου και είπε πως αυτό έγινε για καλό σκοπό και πως οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες και φιλικές.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Το πρόσφατο δημόσιο φιλί του πρίγκιπα Harry με τη Meghan έγινε viral κι όχι άδικα