Το μεγαλύτερο φάουλ! Τα λόγια αυτά του Justin Bieber, θα πονέσουν πολύ τη Selena Gomez

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μεγαλύτερο φάουλ! Τα λόγια αυτά του Justin Bieber, θα πονέσουν πολύ τη Selena Gomez

Ή μήπως όχι;

Σχεδόν έναν μήνα τώρα μετράει ο αρραβώνας του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin και όλα είναι απίστευτα ήρεμα μέχρι στιγμής. Καμία υπερβολική αντίδραση από τη Selena Gomez, πολλές προκλήσεις όμως από την πλευρά του τραγουδιστή. Και δεν θα στο κρύψουμε, μας έχει μπερδέψει κάπως αυτή του η συμπεριφορά.

Και ο λόγος που σου το λέμε αυτό είναι ότι κάνει και λέει πράγματα τα οποία ξέρει πως ενδεχομένως θα ενοχλήσουν τη Selena. Και λέμε ενδεχομένως, γιατί δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψη της ίδιας. Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει να μην της καίγεται καρφάκι για όλο αυτό που έχει συμβεί με τον πρώην της.

Δες και αυτό: Η Selena Gomez ζήτησε από τον Justin Bieber το πιο επικό δώρο για τα γενέθλια της

Ίσως όμως τώρα μετά από αυτήν τη δήλωση του Justin που εμμέσως την αφορά να απαντήσει, ίσως πάλι και όχι. Ο 24χρονος τραγουδιστής λοιπόν, είπε πως αυτήν τη στιγμή είναι πιο ευτυχισμένος από κάθε άλλη φορά και ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο σίγουρος για μία γυναίκα, όπως τώρα για τη Hailey.

Και έχουμε να πούμε τα εξής: α) αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση, ποτέ δεν προσβάλεις με αυτόν τον τρόπο μία γυναίκα και β) ότι και να λέει είναι ολοφάνερο πως δεν την έχει ξεπεράσει. Το ιδανικό λοιπόν είναι η Selena να μη δώσει την παραμικρή σημασία σε αυτό για να τον κάνει να νιώσει ακόμη πιο άσχημα.

Selena , είμαστε μαζί σου!

Διάβασε ακόμη: Είναι απίστευτο πόσο μοιάζει ο πρίγκιπας William με το γιο του πρίγκιπα George! Δες την ομοιότητα