Στο νοσοκομείο η Ρίκα Βαγιάνη: Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στο νοσοκομείο η Ρίκα Βαγιάνη: Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μεγάλη μάχη για την παρουσιάστρια

Το φετινό καλοκαίρι, βρίσκει την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ρίκα Βαγιάνη να δίνει μάχη κόντρα σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η δημοσιογράφος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αττικής ενώ πριν λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί και σε δημόσιο νοσοκομείο. Η μάχη είναι δύσκολη και στο πλευρό της παρουσιάστριας βρίσκεται η οικογένειά της και ο μικρός της γιος Οδυσσέας.

Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια και έχει επιλέξει να μην δώσει λεπτομέρειες για την υγεία της και να δέχεται λίγες μόνο επισκέψεις στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια είχε μετακομίσει πριν μερικά χρόνια στο Περθ της Αυστραλίας απ’ όπου επέστρεψε ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμα: Η Amal παράτησε τον George Clooney και τον απειλεί με διαζύγιο κόστους 1 εκατομμυρίου

Η Ρίκα Βαγιάνη είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή και έχουν αποκτήσει μαζί το γιο τους Οδυσσέα. Η παρουσιάστρια είναι σήμερα 56 ετών, γεννημένη το 1962 και έχει περάσει τόσο από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση όσο και από τα πιο γνωστά περιοδικά και εφημερίδες.

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα από καρδιάς