Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια έγινε και δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γάμος που περιμέναμε τόσα χρόνια έγινε και δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα

Και ιδού οι αποδείξεις

Εδώ και περίπου δύο χρόνια διαβάζουμε για τον επικείμενο γάμο της διάσημης τραγουδίστριας με τον σύντροφό της και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα που να αποδεικνύει αν αυτός ο γάμος έχει γίνει ή πρόκειται να γίνει ποτέ. Δεν σου κρύβουμε πως μας έχουν μπερδέψει αρκετά τόσα χρόνια και μας έχουν αφήσει στην αναμονή.

Αυτήν τη φορά όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Έχουμε βάσιμες υποψίες πως αυτός ο γάμος έγινε –δεν ξέρουμε το πότε- και απλά εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα απολύτως. Και για να μη νομίζεις πως σε κοροϊδεύουμε έχουμε και στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Δες και αυτό: Η Amal διαψεύδει το χωρισμό από τον George Clooney με κοινή εμφάνιση και κοντό σορτς

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton φαίνεται πως το έκαναν τελικά το μεγάλο βήμα κι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και η τραγουδίστρια ήταν αυτή που το αποκάλυψε –πιθανότατα από λάθος- χρησιμοποιώντας ένα hashtag σε μια φωτογραφία της στο Instagram. Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει διακοπές στη Φλόριντα, παρέα με τα παιδιά της τραγουδίστριας και την αδερφή του Blake.

Κι εκεί έγινε και το «μοιραίο». Η 49χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο account της δύο φωτογραφίες, μία με τον Blake, μία με την αδερφή του, Jen, η οποία την φιλούσε στο μάγουλο, με την Gwen να γράφει επάνω στη φωτό, got lucky #sisternlaw. Και αυτό το hashtag ήταν που κίνησε τις υποψίες μας. Για ποιον άλλον λόγο θα έγραφε τη λέξη «κουνιάδα» άλλωστε;

gwen stefani

Διάβασε ακόμη: Μας ξεγέλασε! Η Selena Gomez απαθανατίζεται εκ νέου με τον «νέο της σύντροφο» και οι φήμες οργιάζουν