Μας ξεγέλασε! Η Selena Gomez απαθανατίζεται εκ νέου με τον «νέο της σύντροφο» και οι φήμες οργιάζουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας ξεγέλασε! Η Selena Gomez απαθανατίζεται εκ νέου με τον «νέο της σύντροφο» και οι φήμες οργιάζουν

Μάλλον δεν είναι μόνο φίλοι

Στάχτη στα μάτια θέλησε να μας ρίξει μάλλον η Selena Gomez, όταν πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε είδηση που ανέφερε, πως εκείνη και ο Caleb Stevens –αδερφός της κολλητής της- δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο πολύ καλοί φίλοι. Και το λέμε αυτό, γιατί οι δύο stars απαθανατίστηκαν εκ νέου σε έξοδο τους και έδειχναν πολύ καλά μαζί και ιδιαιτέρως ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Και να μας συγχωρείς, αλλά εμείς αυτήν την εμφάνιση δεν τη λέμε καθόλου φιλική. Μόλις λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της η Selena και ο Caleb απαθανατίστηκαν στο Los Angeles σε βραδινή τους έξοδο, δίνοντας μία ηχηρή –θα λέγαμε- απάντηση στον Justin Bieber και τις δηλώσεις του. Απ’ ό,τι φαίνεται η 26χρονη έχει διαγράψει οριστικά ότι έχει να κάνει με τον πρώην της και ζει ήρεμα τη ζωή της.


https://www.instagram.com/p/Bl0iI2BgJzO

Μάλιστα φαίνεται πως η σχέση της τελικά με τον Caleb δεν είναι αποκλειστικά φιλική, αφού απαθανατίζονται μαζί για τρίτη φορά. Μάλλον βρισκόμαστε στην αρχή μιας πολύ γλυκιάς και τρυφερής σχέσης και επιτέλους χαιρόμαστε που η Selly ξεκόλλησε από τον Justin. Μπορεί αρχικά να μας ξεγέλασε για την σχέση της με τον Caleb, όμως μετά τη νέα τους έξοδο, οι φήμες περί νέας σχέσης οργιάζουν ακόμη πιο πολύ.

Κι ελπίζουμε να μην είναι μόνο φήμες.

Διάβασε ακόμη: Eva Mendes και Ryan Gosling σε σπάνια κοινή εμφάνιση: Δες πόσο μεγάλωσαν οι κόρες τους