Η Kendall Jenner ποζάρει στον καθρέφτη της με sexy εσώρουχο και «ρίχνει το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kendall Jenner ποζάρει στον καθρέφτη της με sexy εσώρουχο και «ρίχνει το Instagram

Απίστευτο κορμί

Μία ακόμη ημέρα ξημέρωσε που οι αδερφές Kardashian-Jenner μας κάνουν να ζηλεύουμε το άψογο και αψεγάδιαστο κορμί τους. Είναι αλήθεια πως μα έχουν συνηθίσει σε sexy πόζες, όμως κάθε φορά που τις βλέπουμε είναι σαν τη πρώτη φορά. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως και με την Kendall τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά σήμερα.

Δες και αυτό: Ξινή βγήκε στην Kendall Jenner η κατά λάθος κοινή εμφάνιση με το Simmons: Όλο το καυτό παρασκήνιο

Η 22χρονη καλλονή ανέβασε ένα σύντομο story στο Instagram account της, στο οποίο πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη της, φορώντας μόνο ένα λευκό T-shirt (ή καλύτερα crop top) και το εσώρουχο της, το οποίο αναδείκνυε απίστευτα στο καλλίγραμμο κορμί της. Προφανώς κι έδειχνε υπέροχη, είναι η Kendall Jenner, πως θα γινόταν διαφορετικά;

Αρκετά μαυρισμένη και με ένα υπέροχο nude make up look, έπαιζε με τον καθρέφτη της και τα φίλτρα του Instagram κι έκανε την θερμοκρασία να ανέβει στα ύψη. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τόσο προκλητική, όσο ίσως την φαντάζεσαι, ήταν όμως άπειρα sexy. Κάθε επιπλέον σχόλιο ωστόσο είναι περιττό, αφού μια ματιά στο βίντεο της παρακάτω θα σε κάνει να πειστείς για τα λεγόμενα μας.

Διάβασε ακόμη: Harry-Meghan & Priyanka-Nick: Βγήκαν μαζί για πρώτη φορά και κάπως έτσι ο αρραβώνας επιβεβαιώνεται