Harry-Meghan & Priyanka-Nick: Βγήκαν μαζί για πρώτη φορά και κάπως έτσι ο αρραβώνας επιβεβαιώνεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan & Priyanka-Nick: Βγήκαν μαζί για πρώτη φορά και κάπως έτσι ο αρραβώνας επιβεβαιώνεται

Double date goals

Η έννοια του double date πήρε σάρκα και οστά με την έξοδο που πραγματοποίησε σύμφωνα με το US Weekly ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle και το προσφάτως αρραβωνιασμένο ζευγάρι, Priyanka Chopra και Nick Jonas. Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε γνωστός πριν από δύο ημέρες και ήταν ομολογουμένως κάτι αρκετά απρόσμενο. Βλέπεις είναι μαζί μόλις δύο μήνες και το τελευταίο που περιμέναμε ήταν αυτό.

Δες και αυτό: Αυτό και αν είναι είδηση! Μόλις μετά από δυο μήνες σχέσης, το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε

Η Priyanka και ο Nick είχαν μία ιδιωτική έξοδο με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex στο εξοχικό τους σπίτι στο Oxfordshire στην Αγγλία. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια βασιλική κατοικία έλαβε χώρα το ρομαντικό ραντεβού των ζευγαριών. Οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με αυτήν τη συνάντηση είναι «φτωχές», όμως το Us Weekly αναφέρει πως αυτή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, την ίδια δηλαδή που η Chopra και ο Jonas αρραβωνιάστηκαν στο Λονδίνο.

Μάλιστα η επική αυτή συνάντηση συνοδεύεται και από την είδηση, πως η Meghan εγκρίνει και την σχέση και τον αρραβώνα της φίλης της. Μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly, πως η Meghan Markle είναι πολύ ενθουσιασμένη. Και δεν απορούμε γιατί. Είναι αλήθεια πάντως, πως πολύ θα θέλαμε να δούμε μια φωτογραφία αυτής της υπέροχης τετράδας.

Διάβασε ακόμη: Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Το φιλί του Harry με την Meghan σίγουρα κάπου το έχεις ξαναδεί