Ο Robert Pattinson έχει νέα κοπέλα, διάσημη, όμορφη και δε φαντάζεσαι καν ποια είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Robert Pattinson έχει νέα κοπέλα, διάσημη, όμορφη και δε φαντάζεσαι καν ποια είναι

Δες τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού

Έχουν περάσει εννέα μήνες από τότε που ο Robert Pattinson και η FKA Twigs αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε γραφτεί ξανά πως το ζευγάρι χωρίζει, όμως αυτή ήταν η οριστική απόφαση. Ο ηθοποιός έμεινε για αρκετούς μήνες μόνος του, όμως πλέον έχει καινούργια κοπέλα και μάλιστα την ξέρεις καλά.

Δες και αυτό: Πανέμορφη και γλυκύτατη: Η κόρη της Irina Shayk είναι το πιο χαριτωμένο κοριτσάκι

Είμαστε σίγουρες πως δεν θα το βρεις με τίποτα, γι’ αυτό και θα σου αποκαλύψουμε ποια είναι. Ο Robert λοιπόν εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ και να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τη Suki Waterhouse. Ναι ναι, καλά διάβασες, ο 32χρονος ηθοποιός και το 26χρονο μοντέλο, εθεάθησαν αυτήν την εβδομάδα στο σινεμά, όπου και παρακολούθησαν το Mamma Mia! Here We Go Again και ο φακός τους τσάκωσε στην επιστροφή τους να περπατούν αγκαλιασμένοι και να χαμογελούν.

Robert Pattinson Suki Waterhouse

Φυσικά δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, τα οποία επιβεβαίωσαν αυτή τη νέα σχέση. «Σε όλο το δρόμο ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, αγκαλιαζόντουσαν και φιλήθηκαν αρκετές φορές. Ο Robert ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και είχε συνεχώς το χέρι του στη μέση της. Η Suki από την άλλη του κρατούσε το χέρι κι έδειχνε πολύ ερωτευμένη», ανέφερε η πηγή στο E! News.

Και δεν θα σου το κρύψουμε δείχνουν πράγματι πολύ ταιριαστοί και πάρα πολύ ερωτευμένοι.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση του με το πιο καυτό φιλί δημοσίως

Photo credits: E! News