Το μονόγραμμα της Meghan Markle και του Harry αποκαλύφθηκε και είναι υπέροχο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μονόγραμμα της Meghan Markle και του Harry αποκαλύφθηκε και είναι υπέροχο

Το είδες;

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν πριν από δύο περίπου μήνες, που σημαίνει πως έπρεπε να στείλουν εκατοντάδες ευχαριστήρια γράμματα, τόσο σε αυτούς που παρευρέθηκαν, όσο και σε αυτούς που έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμο τους. Και για να γίνει αυτό έπρεπε επίσης να δημιουργήσουν ένα μονόγραμμα, με το οποίο θα διακοσμούσαν όλες αυτές τις επιστολές τους.

Δες και αυτό: Harry-Meghan & Priyanka-Nick: Βγήκαν μαζί για πρώτη φορά και κάπως έτσι ο αρραβώνας επιβεβαιώνεται

Και αυτό συνέβη, αφού πριν από μία περίπου εβδομάδα αποκαλύφθηκε το μονόγραμμα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex. Και δεν ξέρουμε αν μπορείς έστω και λίγο να το φανταστείς, αλλά είναι πραγματικά υπέροχο.

Το νέο μονόγραμμα του ζευγαριού αποτελείται από ένα «Η» και ένα «Μ» -δηλαδή τα αρχικά τους- μπλεγμένα μεταξύ τους σε μπλε απόχρωση, με μία κορώνα στην κορυφή του. Και αν για τον παραμικρό λόγο είχες την εντύπωση πως αυτό δεν είναι το πραγματικό μονόγραμμα, επειδή δεν κυκλοφόρησε από το account του Kensington παρακάτω θα δεις και μια φωτογραφία από ένα ευχαριστήριο σημείωμα του ζευγαριού, το οποίο έχει στην κορυφή ακριβώς το ίδιο μονόγραμμα.

Διάβασε ακόμη: To μυστήριο συνεχίζεται: Η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει να μην αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της