Jennifer Aniston:Κλείνει στόματα με τη δήλωσή της, 5 μήνες μετά το χωρισμό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Jennifer Aniston:Κλείνει στόματα με τη δήλωσή της, 5 μήνες μετά το χωρισμό της

«Σπάει τη σιωπή» της και μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Η Jennifer Aniston γνωρίζει πόσο πολύ οι άνθρωποι μιλούν για εκείνη και πόσο θέλουν να κατασκευάσουν μια ιστορία που δεν είναι αλήθεια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο InStyle, είπε πως οι φήμες γι’ αυτήν είναι απλά «σκουπίδια που πρέπει να επιστρέψουν στο συρτάρι τους».

«Είναι πολύ τρελό» είπε η Jennifer. Οι παρερμηνείες είναι ότι η Jennifer δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα και πως αρνείται να κάνει ένα παιδί, επειδή είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της. Μάλιστα η ίδια δήλωσε σχετικά με τον χωρισμό της από τον Justin Theroux: «Όλοι λένε πως είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη. Με όλον τον σεβασμό, αλλά δεν είμαι καθόλου πληγωμένη».


https://www.instagram.com/p/Bl75dOuhU9P

Και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τη πιστέψουμε. Όσον αφορά στο θέμα της μητρότητας η star στάθηκε ιδιαίτερα λέγοντας: «Αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις –σχετικά με το αν θέλει ή όχι παιδί-. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό το θέμα για τον σύντροφό μου και για εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά.

Δες και αυτό: Ο Justin Theroux μιλά για την πρώην που συνέλαβε να τον απατά

Υπάρχει μία πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, και αν δεν γίνουν, τότε θεωρούνται κατεστραμμένα αγαθά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη, είναι να μην αναπαραχθεί το είδος μου. Ίσως να έχω έρθει στον κόσμο για να κάνω άλλα πράγματα».


https://www.instagram.com/p/Bl73wIIhyj3

Έκλεισε τη συνέντευξή της αυτή λέγοντας, ότι μπορεί να κάθεται κάπου πίσω να κοιτάζει τα πρωτοσέλιδα που οι διάφοροι άνθρωποι γράφουν για εκείνοι και να γελάει με αυτό, ειδικά τώρα που έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της, στους φίλους της, στα ζώα της και στο τι μπορεί να κάνει, για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Διάβασε ακόμη: Η Jennifer Aniston κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τις φήμες επανασύνδεσης με τον Brad Pitt