Επιτρέπεται η Meghan Markle να γίνει παράνυφος της Priyanka Chopra;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτρέπεται η Meghan Markle να γίνει παράνυφος της Priyanka Chopra;

Μπορεί ή όχι να κάνει κάτι τέτοιο η νέα Δούκισσα;

Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις (υποθέτουμε πως μας διαβάζεις) η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas αρραβωνιάστηκαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, έπειτα από μόλις δύο μήνες σχέσης. Έρωτας κεραυνοβόλος σου λέει, και πραγματικά έχουμε εντυπωσιαστεί από αυτό το τόσο γλυκό και αγαπημένο ζευγάρι.

Επίσης γνωρίζεις πως η Priyanka είναι πολύ καλή φίλη με την πρώην ηθοποιό και νυν Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Όπως ήδη σου αναφέραμε, εκείνη και ο Nick, πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μαζί τους στο εξοχικό τους σπίτι. Οπότε τώρα έχουμε μία ερώτηση να σου παραθέσουμε: πιστεύεις πως η Meghan θα είναι παράνυφος στον επερχόμενο γάμο της φίλης της; Και το πιο σημαντικό, επιτρέπεται να γίνει;

Η σύντομη απάντηση είναι «ναι», η κανονική απάντηση είναι «ναι αλλά είναι περίιπλοκο». «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο που να υπαγορεύει εάν ένα ενήλικο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας μπορεί να αναλάβει το ρόλο της παρανύμφου ή της κοπέλας των τιμών σε έναν μη βασιλικό γάμο», λέει ο βασιλικός δημοσιογράφος Omid Scobie στο Cosmopolitan.

Δες και αυτό: Τρελό ξενύχτι για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William στην Καραϊβική

Ωστόσο δεν είναι πολύ εύκολο σενάριο για έναν απλό λόγο: Μια royal δεν θα μπορούσε να περπατήσει πίσω από μία κοινή θνητή. περπατά πίσω από ένα «κοινό». Γι’ αυτό στο παρελθόν είδαμε την Pippa Middleton ως κυρία επί των τιμών της Kate, αλλά όταν η Pippa παντρεύτηκε, η Kate διάβασε απλά μια προσευχή.

Όταν πρόκειται για τους βρετανικούς βασιλικούς γάμους κυρίως, οι παράνυμφοι ενηλίκων δεν είναι συνηθισμένοι -ο ρόλος της Pippa Middleton στον γάμο Kate-William ήταν μία εξαίρεση. πραγματικότητα αξιοσημείωτη εξαίρεση. Ακόμη και αν η Kate ήθελε να ανταποδώσει τη χάρη στο γάμο της αδελφής της, ο Scobie λέει: «Υπάρχει και ο κίνδυνος να τραβήξει όλη την προσοχή από την ίδια τη νύφη! Τον Ιούνιο για παράδειγμα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας που ήταν παράνυφος στον γάμο της παιδικής της φίλης, αντί στην ίδια τη νύφη.

madeleine

Διάβασε ακόμη: Kate και Meghan πιο δεμένες από ποτέ: Το δράμα που ένωσε τις δύο δούκισσες