Ποιό επώνυμο θα πάρουν τα παιδιά του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Ποιό επώνυμο θα πάρουν τα παιδιά του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle

Ακόμα δεν τα είδαμε, τα βαφτίσαμε! 

Σίγουρα δεν το έχεις σκεφτεί αλλά όπως φαίνεται, τα παιδιά που θα αποκτήσει μελλοντικά ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle θα πρέπει να λάβουν ένα επώνυμο, όπως συνέβη άλλωστε και με τα παιδιά του William με την Kate Middleton.

Συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στη βρετανική βασιλική οικογένεια μόνο με τον τίτλο κάθε προσώπου και το όνομά του και γνωρίζουμε ήδη πως ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Charlotte που πηγαίνουν στο σχολείο, χρησιμοποιούν το επώνυμο Cambridge.

Παρόλο λοιπόν που ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William, μοιράζονται το ίδιο επώνυμο, Mountbatten-Windsor, τα παιδιά τους θα έχουν διαφορετικά επίθετα αλλά και οι ίδιοι οι πρίγκιπες αναφέρονταν στα σχολικά τους έγγραφα με το μικρό τους όνομα ο καθένας και το επίθετο Wales.

Διάβασε ακόμα: Αυτή η κίνηση του πρίγκιπα Harry πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η επιλογή αυτή έγινε, για να βοηθά τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας να μπαίνουν ευκολότερα στο σχολικό περιβάλλον. Οπότε, όταν και εφόσον αποκτήσουν παιδιά, με φακίδες και κόκκινα μαλλιά, ο Harry και η Meghan θα δώσουν σε εκείνα το επίθετο Sussex.