Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex ζει σε μία κόλαση και έχει σχεδόν αρρωστήσει

Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex ζει σε μία κόλαση και έχει σχεδόν αρρωστήσει

Plus: Ο πρώτος της τσακωμός με τον πρίγκιπα Harry

Τα 37 κλείνει σήμερα η Δούκισσα του Sussex και είναι η πρώτη της φορά που γιορτάζει ως επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν φαίνονται να είναι όλα ρόδινα στη ζωή της, αφού η κόντρα με τον πατέρα της έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μπορεί η Kate Middleton να είναι δίπλα της και να τη στηρίζει σε αυτό (#friendshipgoals), όμως η πρώην ηθοποιός ζει ένα δράμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού Life&Style, η ζωή της Meghan είναι μία κόλαση και έχει αρχίσει πολύ να κουράζεται μέσα στο παλάτι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το θέμα με τον πατέρα της, δέχεται πυρά και από μέλη της βασιλικής οικογένειας (χωρίς να αναφέρονται ποια). Μπορεί η σημερινή μέρα για την Δούκισσα του Sussex, να είναι μέρα χαράς, όμως εκείνη αισθάνεται μόνη και έτοιμη να καταρρεύσει.

Δες και αυτό: Kate και Meghan πιο δεμένες από ποτέ: Το δράμα που ένωσε τις δύο δούκισσες

Έχει αποκοπεί τελείως από φίλους και οικογένεια, ενώ υπάρχουν και φόβοι για την γενικότερη υγεία της Meghan αφού δεν κοιμάται καθόλου και δεν θέλει να τρώει. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο του περιοδικού είχε και τον πρώτο της καυγά με τον πρίγκιπα Harry. Η αιτία δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να έχει τουλάχιστον τον σύζυγό της στο πλευρό της, μέσα σε όλη αυτήν την «κόλαση» που βιώνει.

Η χαμογελαστή Meghan μας αρέσει περισσότερο κι έτσι θέλουμε να τη βλέπουμε.

Διάβασε ακόμη: Η Μeghan Markle κλείνει τα 37 κι εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές της, αυτήν τη χρονιά