Η εμφάνιση της Meghan Markle στα 37α γενέθλια της, ήταν αν μη τι άλλο καθηλωτική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εμφάνιση της Meghan Markle στα 37α γενέθλια της, ήταν αν μη τι άλλο καθηλωτική

Υπέροχη όπως πάντα

Αν και γνωρίζαμε εδώ και μία εβδομάδα πως ακριβώς θα περάσει η Meghan Markle τα γενέθλιά της, μπορούμε να σου πούμε πως εκπλαγήκαμε και ενθουσιαστήκαμε με την εμφάνιση της. Και αν χθες σου παρουσιάσαμε τις 19 καλύτερες στιγμές της, έπειτα και από αυτήν, προσθέτουμε άλλη μία που λατρέψαμε.

Ο πρίγκιπας Harry πάντρεψε τον παιδικό του φίλο, Charlie van Sraubenzee με την εκλεκτή της καρδιάς του, Daisy Jenks, ανήμερα των γενεθλίων της συζύγου του και φυσικά η Δούκισσα του Sussex δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών. Η πλέον 37χρονη Meghan, στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της, όπως ακριβώς έπρεπε και για μία ακόμη φορά έδειχνε καθηλωτική. Μπορεί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να μην περνάει και την καλύτερη φάση της, όμως ο πλάι στον Harry είναι πάντα χαμογελαστή και λαμπερή.


https://www.instagram.com/p/BmEBWprBKzm

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε να φορέσει στον γάμο –και στα γενέθλιά της- που πραγματοποιήθηκε στο Surrey, ένα εξαιρετικό φόρεμα της εταιρίας Club Monaco και ψηλοτάκουνες γόβες Aquazzura. Κι ενώ ο κότσος της έχει γίνει σήμα κατατεθέν της, αυτήν τη φορά άφησε κάτω τα μαλλιά της και πρόσθεσε σαν αξεσουάρ ένα κομψό καπέλο στην ίδια απόχρωση με το φόρεμά της.

Εντάξει, μπορεί να μην ήταν ιδανικός αυτός ο εορτασμός, όμως είμαστε σίγουρες, πως όλο και κάποια έκπληξη θα έχει ετοιμάσει ο πρίγκιπας Harry.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex ζει σε μία κόλαση και έχει σχεδόν αρρωστήσει

Photo credits: JustJared