Chicago West & True Thompson: Η φωτογραφία της Kim που «έλιωσε» το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Chicago West & True Thompson: Η φωτογραφία της Kim που «έλιωσε» το Instagram

Cuteness overload…

Μία φωτογραφία στο Instagram account της Kim Kardashian, ήταν αρκετή για να μας κάνει να «λιώσουμε» και δεν εννοούμε –μόνο- από την ζέστη. Η reality star ανέβασε μία φωτογραφία της 7 μηνών κόρης της Chicago West μαζί με την 4 μηνών κόρη της αδερφής της Khloe, True Thompson. Και αν δεν την έχεις δει ακόμη, σίγουρα θα αναρωτηθείς γιατί λιώσαμε.

Chicago και True, φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένες, ακόμη και αν δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και η φωτογραφία της Kim, στην οποία στηρίζονται και οι δυο στην κοιλίτσα τους είναι ό,τι πιο τρυφερό, γλυκό και χαριτωμένο, είδαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η 7 μηνών Chicago φαίνεται πως έχει μάθει καλύτερα αυτήν την πόζα, σε αντίθεση με την True που έδειχνε να δυσκολεύεται κάπως να ισορροπήσει.

Όπως και να έχει οι δύο ξαδερφούλες, που έχουν μόνο μερικούς μήνες διαφορά, έδειχνα υπέροχες και αν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μία έκφραση ή ένα hashtag, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα το #cutenessoverload. Θα σου πούμε μόνο, πως μέσα σε ένα 24ωρο η φωτογραφία με τις μικρές απέσπασε περίπου τρεισήμισι εκατομμύρια likes.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex ζει σε μία κόλαση και έχει σχεδόν αρρωστήσει