Η Lovato σπάει τη σιωπή της μετά την υπερβολική δόση που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή

Πατούλια Κατερίνα
Η Lovato σπάει τη σιωπή της μετά την υπερβολική δόση που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή

Το μήνυμα της τραγουδίστριας στους 70 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram

Το πρώτο μήνυμα της Demi Lovato μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, ήρθε μέσα από το Instagram.

Η τραγουδίστρια που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από το σπίτι της στο Beverly Hills στις 24 Ιουλίου, εξήγησε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram:

«Ήμουν πάντα ειλικρινής για το ταξίδι που αφορά στην εξάρτηση. Αυτό που κατάλαβα είναι πως η αρρώστια αυτή δεν εξαφανίζεται ή δεν ξεθωριάζει με το χρόνο. Είναι κάτι που πρέπει να συνεχίζω να ξεπερνάω και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ευχαριστώ το Θεό που με κράτησε υγιή και ζωντανή.

Όσο για εσάς, τους θαυμαστές μου, σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξή σας όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Οι θετικές σκέψεις και οι προσευχές σας θα με καθοδηγήσουν τη δύσκολη αυτή στιγμή. Ευχαριστώ την οικογένεια, την ομάδα μου αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου Cedars-Sinai που ήταν στο πλευρό μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα έγραφα αυτό το γράμμα σε όλους εσάς. Η αγάπη που μου δείξατε όλοι είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω και περιμένω τη στιγμή που θα βρεθώ στην άλλη μεριά. Θα συνεχίσω να παλεύω», τόνισε η Lovato.

Η 25χρονη τραγουδίστρια συμφώνησε να μεταφερθεί σε κλινική αποτοξίνωσης μετά τη νοσηλεία της που κράτησε 12 ολόκληρες ημέρες. Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε πως η Demi θέλει να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζει, θέλε να είναι υγιής και υποσχέθηκε πως θα τα καταφέρει.

Διάβασε ακόμα: Kim is back: Το διαδίκτυο εξαπέλυσε πυρά εναντίον της, και δεν φαντάζεσαι γιατί αυτήν τη φορά


https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L