Kim is back: Το διαδίκτυο εξαπέλυσε πυρά εναντίον της και δε φαντάζεσαι γιατί...

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kim is back: Το διαδίκτυο εξαπέλυσε πυρά εναντίον της και δε φαντάζεσαι γιατί...

Τι έκανε πάλι η reality star;

Είναι αλήθεια, πως η Kim Kardashian είχε καιρό να κάνει κάτι από αυτά τα περίεργα που συνηθίζει και στρέφει τον διαδικτυακό κόσμο εναντίον της. Τους haters βασικά, γιατί οι υποστηρικτές της είναι πάντα εκεί άγρυπνοι φρουροί για να τη στηρίζουν και να την υπερασπίζονται. Και κάτι τέτοιο συνέβη και πάλι με την πρόσφατη ανάρτηση της reality star στο Instagram, την οποία είτε δεν είδες καθόλου, είτε δεν έδωσες τη δέουσα σημασία.

Δες και αυτό: Chicago West & True Thompson: Η φωτογραφία της Kim που «έλιωσε» το Instagram

Τι έκανε όμως πάλι η Kim Kardashian και οι haters εξαπέλυσαν πυρά εναντίον της; Στις 2 Αυγούστου η 37χρονη star ανέβασε μία φωτογραφία στο account της στο Instagram, στην οποία αναγράφεται η λεζάντα: «bake sesh» (aka bake session, aka μάθημα μαγειρικής). Και θα μας πεις «οκ που είναι το κακό»; Το «κακό» βρίσκεται στο γεγονός πως η Kim μαγειρεύει με τα sexy εσώρουχα της, κάνοντας έξω φρενών ορισμένους ακόλουθούς της.

«Ποιά μεγειρεύει με τα εσώρουχα;» έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε γράφοντας της, «Έλα Kim, κανείς δεν πρέπει να μαγειρεύει φορώντας μόνο εσώρουχα. Σκέψου τις φωτιές που μπορούν να μπουν». Η φωτογραφία της πάντως συγκέντρωσε πολλά likes, παρά τον αρνητισμό που έβγαλε σε ορισμένους.

Δες τη παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ποιό επώνυμο θα πάρουν τα παιδιά του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle