Γιατί ο Justin Theroux δεν διαγράφει αυτή τη φωτογραφία με την Aniston από το Instagram;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί ο Justin Theroux δεν διαγράφει αυτή τη φωτογραφία με την Aniston από το Instagram;

Και δεν είναι μόνο η φωτογραφία που κρατάει

Αύγουστος του 2017: ο Justin Theroux, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ που διατηρεί στο Instagram ποζάρει μια απίθανη φωτογραφία αγκαλιά με την Jennifer Aniston, την οποία οι ακόλουθοί του λούζουν με likes και σχόλια.

Αύγουστος 2018: Η φωτογραφία με τη Jen, σπάνια κοινή για το ζευγάρι παραμένει ποσταρισμένη στο προφίλ του Theroux στο Instagram, παρ’ ότι το ζευγάρι έχει ανακοινώσει εδώ και πέντε μήνες την απόφασή του να πάρει διαζύγιο.

Τι συμβαίνει και ο Theroux δεν λέει να διαγράψει τη φωτογραφία αυτή; Οι θεωρίες πολλές. Η μία υποστηρίζει πως ο ηθοποιός δεν διαγράφει ποτέ φωτογραφίες αλλά και στιγμές από το παρελθόν του.

Η άλλη, υποστηρίζει πως ο Theroux κρατάει ζωντανή την επαφή με την Jen κι όχι μόνο με την φωτογραφία στο Instagram.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο 48χρονος έχει κρατήσει τα δύο του αυτοκίνητα – ένα δώρο από την Jen- στο σπίτι της ηθοποιού και πρώην συζύγου του στο Bel Air.

Διάβασε ακόμα: Ο Justin Theroux θέλει πίσω την Jennifer Aniston και πραγματικά δεν το πιστεύουμε

Πρόκειται για δύο πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία φαίνονται εδώ και καιρό παρκαρισμένα στην ιδιοκτησία της Aniston. Είναι μια Porsche Panamera, αξίας 140.000 δολαρίων, δώρο Χριστουγέννων της Jen στoν καλό της το 2012.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πριν το διαζύγιο και την ανακοίνωσή του, οι δύο ηθοποιοί είχαν χωρίσει το σπίτι της Jen σε δύο τμήματα και αυτή τη στιγμή ο Theroux έχει ακόμα και το δικό του μπάνιο στην αριστερή πλευρά του σπιτιού.

Υποτίθεται μάλιστα πως βασικός λόγος χωρισμού ήταν η επιθυμία του Justin να μετακόμισει στη Νέα Υόρκη ενώ η Jen προτιμούσε το Los Angeles. Όσο για την περιβόητη φωτογραφία στο Instagram, εμείς την βλέπουμε και την ξαναβλέπουμε και μια νοσταλγία μας πιάνει!