Ο Justin Theroux θέλει πίσω την Jennifer Aniston και πραγματικά δεν το πιστεύουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Theroux θέλει πίσω την Jennifer Aniston και πραγματικά δεν το πιστεύουμε

Η φωτογράφιση που άναψε φωτιές

Πριν από μερικά 24ωρα κυκλοφόρησε μία συνέντευξη της Jennifer Aniston στο περιοδικό InStyle, η οποία συνοδευόταν και από μία φωτογράφιση της ηθοποιού, στην οποία ομολογούμε, πως ήταν υπέρ του δέοντος sexy. Και αυτή η φωτογράφιση που λες ξύπνησε μνήμες και είχαμε αντιδράσεις. Κάποιες καλές και κάποιες απρόσμενες, που ομολογουμένως μας ξάφνιασαν.

Γιατί μπορεί ο Brad Pitt να είπε –σύμφωνα με πληροφορίες πάντα- πως δεν τον ενοχλούν τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης με την πρώην του και πως της έχει αδυναμία, το γεγονός όμως πως εμφανίστηκε και ο Justin Theroux έπειτα από αυτό και ανέφερε πως του λείπει πολύ, το λες και υπερβολικό.

Δεν θα σου κρυφτούμε, θα είμαστε ειλικρινής και θα σου πούμε πως εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε με τίποτα. Σχεδόν αποκλείουμε το γεγονός ο Justin Theroux να είπε στον οποιονδήποτε, πως του λείπει η Jennifer Aniston, μιας και ήταν αυτός που ανέφερε πως μαζί της ένιωθε σαν ζώο φυλακισμένο σε κλουβί.

Εντάξει μπορεί σαν άνθρωπος να του λείπει δεν θα το αρνηθούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως το εννοούσε ερωτικά. Άσε που πλέον έχουμε ταχθεί υπέρ της επανασύνδεσης Brad-Jennifer.

Διάβασε ακόμη: Αυτή η κίνηση του πρίγκιπα Harry πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης