Η Meghan Markle δεν σκοπεύει να γίνει σύντομα μαμά και υπάρχει λόγος σοβαρός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle δεν σκοπεύει να γίνει σύντομα μαμά και υπάρχει λόγος σοβαρός

Και το βρίσκουμε κάπως λογικό

Από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν τον Μάιο που μας πέρασε, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα μάθουν πως η Δούκισσα του Sussex είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Όμως θα σε απογοητεύσουμε γιατί αυτό θα αργήσει να συμβεί και μάλιστα υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν κρατήσει τα πλάνα τους για οικογένεια κρυφά μέχρι αυτήν τη στιγμή, φαίνεται πως υπάρχει ένας λόγος που η Meghan θα καθυστερήσει να γίνει μανούλα. Σύμφωνα με την Express, μιας και η Meghan θα συμμετέχει στην πρώτη βασιλική περιοδεία της τον Οκτώβριο, ίσως να καθυστερήσει τη δημιουργία μιας οικογένειας με τον Πρίγκιπα Harry, μέχρι να τελειώσει τα σημαντικά ταξίδια.

Δες και αυτό: Ατάκα οργής και ειρωνείας από τον μπαμπά της Meghan Markle προς τον Harry

Επί του παρόντος, η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να συνοδεύσει τον Πρίγκιπα Harry στους Αγώνες Invictus στο Σίδνεϊ από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου και θα επισκεφθεί επίσης την Αυστραλία, τα Φίτζι, το Βασίλειο της Τόγκα και τη Νέα Ζηλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι οι royals θα έχουν ένα πολύ ταραχώδες χρονοδιάγραμμα ως το τέλος της χρονιάς.

Η Express σημειώνει επίσης ότι η πρώην ηθοποιός «θα ήθελε πιθανώς να αποφύγει όλες τις παράπλευρες επιπτώσεις που μπορεί να της δημιουργήσουν τα ταξίδια, ενώ είναι έγκυος».

Διάβασε ακόμη: To Παλάτι ετοιμάζει επίθεση κόντρα στον πατέρα και την αδερφή της Μeghan Markle