Νέα περιπέτεια με τον καρκίνο για τη διάσημη ηθοποιό: Μάθε πού έχει μπλέξει

Νέα περιπέτεια με τον καρκίνο για τη διάσημη ηθοποιό: Μάθε πού έχει μπλέξει

Νέα περιπέτεια για την ηθοποιό

Μπορεί η μάχη της με τον καρκίνο να έχει ξεπεραστεί και να είναι πλέον σε καταστολή, όμως υπάρχει ακόμα ένα οικονομικό σκάνδαλο που ταλαιπωρεί τη γνωστή ηθοποιό.

Όπως αναφέρει η Page 6, η Shannen Doherty, η αγαπημένη τηλεοπτική Μπρέντα από το Beverly Hills, κατηγορείται πως η ίδια και ο σύζυγός της χρωστούν πάνω από 10.000 δολάρια σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Όπως φαίνεται, η Doherty και ο σύζυγός της Kurt Iswarienko προσέλαβαν το πρακτορείο για να κλείσουν ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής στο Περού το 2017, με ιδιωτική εκδρομή και στο Machu Picchu τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το εν λόγω πρακτορείο συνηθίζει να πληρώνεται προκαταβολικά αλλά αυτή τη φορά έκανε εξαίρεση, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί.

Διάβασε ακόμα: Aniston και Jolie απέκτησαν ένα κοινό που δεν φανταζόμασταν ποτέ

Όπως αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα, ο σύζυγος της Doherty πλήρωσε μόνο 5.000 δολάρια αλλά χρωστάει ακόμα 9.786 δολάρια. Το ταξιδιωτικό γραφείο αναφέρει μάλιστα στη μήνυσή του πως ο Iswarienko έστειλε πολλά γραπτά μηνύματα κατά την επιστροφή του από το Περού όπου ανέφερε πόσο ωραίο ήταν το ταξίδι και οι υπηρεσίες που απόλαυσε ο ίδιος και η σύζυγός του.