Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε κι επίσημα τον αρραβώνα του κι εμείς «λιώσαμε» με την φωτογραφία του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε κι επίσημα τον αρραβώνα του κι εμείς «λιώσαμε» με την φωτογραφία του

Υπέροχο ζευγάρι

Εδώ και 8 μήνες που βρισκόμαστε στο 2018 μαθαίνουμε από το Hollywood τις πιο ωραίες -και απρόσμενες πολλές φορές- ειδήσεις. Μέσα σε αυτές εκτός από τις εγκυμοσύνες των Kardashians και το γάμο του Harry με την Meghan Markle, μάθαμε πριν από μερικές εβδομάδες και για έναν αρραβώνα αστραπή, ο οποίος όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί από το ίδιο το ζευγάρι.

Μπορεί να είδαμε το δαχτυλίδι της star, μπορεί οι πληροφορίες να ανέφεραν πως η πρόταση έγινε στα γενέθλια της, μπορεί ακόμη και η Meghan να έδωσε τη συγκατάθεσή της γι’ αυτόν τον αρραβώνα, όμως κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι. Πλέον όμως είναι γεγονός, πως η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas είναι αρραβωνιασμένοι κι επίσημα.

Οι γονείς του τραγουδιστή και ο ίδιος ταξίδεψαν ως την Ινδία, όπου και γνωρίστηκαν με τους γονείς της καλής του και έγιναν μάρτυρες στην χαρούμενη τελετή. Μάλιστα ο Nick ανέβασε και μία φωτογραφία στο Instagram account του με την Priyanka, γράφοντας στη λεζάντα: «Η μέλλουσα κυρία Jonas. Η καρδιά μου, η αγάπη μου».

Δείχνουν πάντως πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι μαζί. Δε συμφωνείς;


https://www.instagram.com/p/BmnZzXIF1KJ

Διάβασε ακόμη: Επιτέλους! Βλέπουμε πρώτη φορά το μονόπετρο της star και ο αρραβώνας είναι πλέον σίγουρος