Η Kim Kardashian φοράει το πιο μικροσκοπικό μαγιό ever και η απώλεια βάρους της είναι πια εμφανής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian φοράει το πιο μικροσκοπικό μαγιό ever και η απώλεια βάρους της είναι πια εμφανής

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ αδυνατίζει

Δεν θα σου κρύψουμε πως η εικόνα της Kim Kardashian έχει αρχίσει να μας ανησυχεί το τελευταίο διάστημα. Η reality star όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ αδυνατίζει και αυτό είναι πλέον εμφανές ό,τι και αν φοράει. Όπως και τώρα που έβαλε το πιο μικροσκοπικό μαγιό ever –ένεκα μιας φωτογράφισης που είχε- και η μέση της είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Πρόσφατα μάθαμε πόσα κιλά ζυγίζει, όμως τώρα έχει χάσει ακόμη δύο κιλά από την φορά εκείνη και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι καλό αυτό. Η Kim έχει φτάσει πλέον τα 53 κιλά και στη νέα της φωτογράφιση μας άφησε κάπως άφωνες. Το super sexy, μικροσκοπικό και αποκαλυπτικό μπικίνι της –φυσικά μόνο εκείνη θα μπορούσε να το υποστηρίξει- αναδείκνυε υπέροχα το κορμί της, όμως για μία ακόμη φορά δεν άφησε τίποτα απολύτως στη φαντασία μας.


https://www.instagram.com/p/BmqHx6WDA1w

Δες και αυτό: Η Kim Kardashian είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει


https://www.instagram.com/p/BmqHwmKDI9f

Η απώλεια βάρους της reality star είναι πλέον εμφανής και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Τόσο η μέση της, όσο και τα οπίσθιά της, δεν θυμίζουν σε τίποτα την Kim που όλοι ξέραμε έως τώρα και αυτό έχει αρχίσει να ανησυχεί πολλούς. Όπως και να ‘χει όμως εκείνη δείχνει να νιώθει πολύ πιο άνετα και χαρούμενη με το σώμα της, ενώ δε σταματά λεπτό να γυμνάζεται.


https://www.instagram.com/p/BmqHsbpjl1p

Αν ωστόσο έχεις κάποια αμφιβολία σχετικά με το αν η Kim έχει χάσει πράγματι κιλά, τότε δεν έχεις παρά να δεις τη φωτογραφία παρακάτω, που τραβήχτηκε τον Απρίλιο του 2017, στην οποία πέρα από την κυτταρίτιδα φαίνεται ξεκάθαρα μεγαλύτερα τόσο τα οπίσθιά της, όσο και η μέση της πιο ανοιχτή.

4F2ABCB100000578 6071587 image a 328 1534522976619

Photo credits: @kimkardashian

Διάβασε ακόμη: H Kim πάλι άλλαξε τα μαλλιά της. Ησυχία δεν έχει!