Εσύ ξέρεις τι δουλειά έκανε η Kate Middleton προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας;

H Meghan ήταν ηθοποιός, η Kate;

Ήταν το 2011 η χρονιά ορόσημο για την Kate Middleton, κατά την οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William και έγινε επίσημο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Κι μπορεί να γνωρίζουμε πως η Meghan Markle ήταν ηθοποιός πριν το γάμο της, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έκανε η Kate πριν το γάμο.

Όπως φαίνεται η Δούκισσα του Cambridge έκανε όχι μία αλλά δύο δουλειές πριν το γάμο της και σου θυμίζουμε πως κατείχε και πτυχίο ιστορίας της τέχνης. Αρχικά η 37χρονη δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη πάρτι, την εταιρία Party Pieces.

Έπειτα, δούλεψε part time ως προσωπική βοηθός αγοράς αξεσουάρ στην βρετανική φίρμα Jigsaw λίγο πολύ έκανε χαμαλοδουλειές και έβαζε τσάι και σνακ στα άτομα που εργάζονταν στις φωτογραφήσεις. Σύμφωνα με την Belle Robinson που ίδρυσε την εν λόγω εταιρία μαζί με John Robinson, η Kate ήταν άψογη επαγγελματίας, ακόμα κι όταν το 2007 την περίμεναν οι παπαράτσι έξω από τη δουλειά της, μιας και ήδη έβγαινε με τον William.

Διάβασε ακόμα: Kate Middleton-Meghan Markle: Το κρυφό μυστικό από τον βασιλικό γάμο που τις ενώνει

Το πάλαι ποτέ αφεντικό της Middleton τόνισε πως την θεωρούσε πολύ ώριμη για τα 26 τότε χρόνια της και μιλούσε με όλους στο γραφείο ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και μοιραζόταν και το μεσημεριανό κολατσιό της με άλλες κοπέλες.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ