Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξηγεί (με το δικό της τρόπο) γιατί δεν πήγε στα γενέθλια της Δαλάκα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξηγεί (με το δικό της τρόπο) γιατί δεν πήγε στα γενέθλια της Δαλάκα

Η Κατερίνα γιόρταζε αλλά η Κωνσταντίνα απουσίαζε

Γενέθλια είχε η Κατερίνα Δαλάκα η οποία έγινε 26 ετών. Η παίκτρια του Survivor 2018 που έφτασε μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια ε πολλούς από τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα τους, η Ελένη Χατζίδου που πόσταρε επετειακή φωτογραφία και στο Instagram, η Μελίνα Μεταξά, ο Λάμπρος Χούτος, η Μαρία Σαμαρίνου, ο Χάρης Γιακουμάτος και ο Γιάννης Τσίλης.

Κι ενώ η Ελένη Χατζίδου άφησε τη σπόντα της τονίζοντας πως έκανε αρκετά χιλιόμετρα για να γιορτάσει μαζί με την Δαλάκα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ευχήθηκε στη συμπαίκτριά της μέσω Instagram, με μια αινιγματική φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο.


https://www.instagram.com/p/BmszE9bH4Vh

Στη φωτογραφία απεικονίζεται μισή φέτα ανανά και η Σπυροπούλου από τη Λίνδο έγραψε χαρακτηριστικά για την απουσία της από τα γενέθλια της Ντάνας, όπως την αποκαλεί:

«Πόσες φορές ακούμε μια μελωδία, βλέπουμε ένα ηλιοβασίλεμα, γευόμαστε κάτι, περπατάμε σ’ενα δρόμο και ξαφνικά λέμε αυτό το “κάτι μου θυμίζει..” με ένα μαγικό τρόπο ξυπνάνε αυτές οι αναμνήσεις..γιατί;;;
Γιατί το μυαλό έχει αυτό το μαγικό τρόπο να μας μεταφέρει κάπου που για κάποιο λόγο έχει γράψει μέσα μας για πάντα-μνήμες ατελείωτης χωρητικότητας!!!!
Ξέρω..εσείς βλέπετε μισό κομμάτι ανανά, άντε τα ωραία νερά από πίσω, ενδεχομένως και το μανικιούρ μου..
Εγώ όμως βλέπω τόσα πολλά που ό,τι και να σας γράψω θα είναι λίγο..νιώθω όμως σίγουρα τυχερή και ακόμα αυτό το κομμάτι το εκτιμώ..
Μη ρωτήσετε γιατί!
Μπορεί αν σας πω να χαθεί το νόημα..
Καμιά φορά ο “σιωπηλός κώδικας επικοινωνίας” είναι το πολυτιμότερο που έχεις για να επιβιώσεις!
Αυτή είναι μια αφιέρωση μου στην @katerina_dalaka που έχει τα γενέθλια της και δεν κατάφερα να είμαι στο τρικούβερτο γλέντι, αλλά θα επανορθώσω!
Once survivor always survivor ??
#Survivors2018»

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω