Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο Τανιμανίδη- Μπόμπα: Τι ετοιμάζουν το επόμενο τριήμερο στη Σίφνο;

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο Τανιμανίδη- Μπόμπα: Τι ετοιμάζουν το επόμενο τριήμερο στη Σίφνο;

Τι ετοιμάζουν οι μελλόνυμφοι; 

Η ημερομηνία γάμου του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα καταφθάνει και το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο Σάκης κι η Χριστίνα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους στη Σίφνο όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 1η Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ ενώ κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι κολλητοί τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Οι προσκεκλημένοι στο γάμο δεν είναι άλλοι από τις οικογένειες των δύο νέων αλλά και συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ το πρόγραμμα εορτασμού του γάμου του ζευγαριού θα είναι τριήμερο.

Συγκεκριμένα, Σάκης και Χριστίνα θα κάνουν cocktail party το βράδυ της Παρασκευής πριν το γάμο σε αγαπημένο στέκι τους στο νησί ενώ θα χωριστούν το Σάββατο μέχρι την πραγματοποίηση της τελετής ενώ θα ακολουθήσει γλέντι μέχρι το πρωί. Την Κυριακή το μεσημέρι, ο Σάκης και η Χριστίνα θα αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους τους με ένα brunch με νησιώτικες λιχουδιές.

Μόλις χθες (20/8/2018) η Χριστίνα έκανε μια από τις τελευταίες πρόβες νυφικού στο ατελιέ της Celia Kritharioti.

Διάβασε ακόμα: Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει πρόβα νυφικού