Αυτό είναι αστείο! Δεν φαντάζεσαι τι επιδιώκει να κάνει η οικογένεια της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι αστείο! Δεν φαντάζεσαι τι επιδιώκει να κάνει η οικογένεια της Meghan Markle

Αν συμβεί και αυτό θα τα έχουμε δει όλα

Μπορεί η Meghan Markle να αποτελεί παρελθόν πια από την τηλεόραση, όμως αυτό που ετοιμάζει η οικογένεια της και αυτό που επιδιώκει να κάνει είναι τουλάχιστον αστείο. Ναι, αστείο. Και δεν αναφερόμαστε στην καινούργια της οικογένεια (aka royals), αλλά στην ετεροθαλή αδερφή της Samantha Grant και τον πατέρα της, Thomas.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samantha επιδιώκει και θέλει να κάνει το δικό της οικογενειακό reality show. Πως λέμε Keeping up with the Kardashians; Ε, αυτό θα λέγεται Keeping up with the Markles, αφού θέλει να το κάνει στα πρότυπα του εν λόγω show και θα εμπλέξει σε αυτό και τον πατέρα της Δούκισσας του Sussex.

Διάβασε ακόμη: Αυτό το πολύ διάσημο ζευγάρι φιλοξένησε μυστικά το ζεύγος Clooney στη λίμνη Como

Γνωρίζουμε πως η ζωή τους έχει πολύ ζουμί...ή δράμα καλύτερα, από τότε που η Meghan επισημοποίησε τη σχέση της με τον Hary, αρραβωνιάστηκε και τελικά παντρεύτηκε. Και η Samantha έχει φροντίσει ήδη να γίνει μέρος όλης αυτής της ιστορίας, λέγοντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό προκειμένου να κατηγορήσει την αδερφή της και να αναφερθεί το όνομα της από τα μέσα ενημέρωσης.

Και μπορεί το KUWTK να είναι ένα οικογενειακό show και να αναφέρεται εξ’ ολοκλήρου σε αυτές, το show των Markles δεν θα έχει να κάνει με καυγάδες μεταξύ δύο αδερφών, αλλά με μπιχτές της Samantha κυρίως στον Τύπο ή στο Twitter που θα λένε «πως να αποτίσεις φόρο τιμής και να σέβεσαι τον πατέρα σου» ή «πως αν πεθάνει ο πατέρας μας σε καθιστώ υπεύθυνη Meghan» και άλλα τέτοια ωραία. Και εκτός του ότι είναι πολύ άσχημο να λες κάτι τέτοιο σε κάποιον, έχουμε βαρεθεί κιόλας να την ακούμε τη Samantha.

Η περίπτωση της είναι ανίατη και το γεγονός ότι ζηλεύει την αδερφή της, δεν μπορεί να το κρύψει με τίποτα. Ελπίζουμε πάντως αυτό το show να μην πραγματοποιηθεί.

Δες και αυτό: Εσύ ξέρεις τι δουλειά έκανε η Kate Middleton προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr