Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex είναι στο Τορόντο και μάντεψε ποιόν δεν θα συναντήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex είναι στο Τορόντο και μάντεψε ποιόν δεν θα συναντήσει

Και αφορά τον πατέρα της

Η Meghan Markle σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει το πρώτο της solo ταξίδι στο εξωτερικό και την Κυριακή που μας πέρασε έφτασε στο Τορόντο. Κι ενώ πρόκειται μέσα στην εβδομάδα να συναντήσει την μητέρα της Doria Ragland στο Los Angeles, έχει αποφασίσει να μην μιλήσει, ούτε να δει τον πατέρα της, Thomas Markle, παρά το γεγονός πως θα απέχει από εκείνον μόνο 150 μίλια.

Η Mirror αναφέρει, πως η Δούκισσα του Sussex δεν έχει στα σχέδια της προγραμματισμένο να δει ή να μιλήσει με τον πατέρα της ή ακόμη και να επανασυνδεθεί μαζί του, μετά και τις καινούργιες απαράδεκτες συνεντεύξεις που έδωσε για την βασιλική οικογένεια το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Δες ακόμη: Αυτό είναι αστείο! Δεν φαντάζεσαι τι επιδιώκει να κάνει η οικογένεια της Meghan Markle

Στην πραγματικότητα, παρά το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα το παλάτι σκεφτόταν να αποκτήσει μία πιο επιθετική στρατηγική για να χειριστεί τον Thomas και τα ετεροθαλή αδέρφια της Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν σκοπεύουν να κάνουν κάποια καινούργια δήλωση για εκείνον. Η Meghan μάλιστα, υποστηρίζει πως αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στα media και τον πατέρα της είναι άδικο, οπότε δεν θα δώσει επιπλέον τροφή για σχόλια, προκειμένου να τον προστατέψει.

Πιστεύουμε πάντως, πως μετά και από αυτήν την κίνηση της Meghan, η αδερφή της Samantha θα έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να κάνει εκείνο το reality show που λέγαμε.

Δες και αυτό: Το μίσος της Jolie για την Amal Clooney και ο ρόλος της Aniston στη μεγάλη κόντρα του Hollywood