Τι 17 τι 45! Η throwback φωτογραφία της ηθοποιού έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι 17 τι 45! Η throwback φωτογραφία της ηθοποιού έγινε viral

Και όχι άδικα

Οι throwback φωτογραφίες αγαπημένων ηθοποιών είναι το καλύτερο μας, όταν τις βλέπουμε σε Instagram ή στο διαδίκτυο γενικά, ακόμη και αν δεν είναι Πέμπτη (aka tbt: throwback Thursday). Και κάπως έτσι συνέβη και αυτήν τη φορά, με τη διάσημη ηθοποιό, που ανέβασε στο Instagram account της μία αρκετά παλιά φωτογραφία θα λέγαμε.

Και παρά το γεγονός, πως τώρα διανύει το 45ο έτος της ηλικίας της, δείχνει ακόμη και τώρα τόσο νέα και όμορφη, όσο σε αυτήν τη φωτογραφία που είναι μόλις 17 ετών. Η Kate Beckinsale που έχει περίπου δύο εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram κοινοποίησε αυτήν τη φωτογραφία της, στο account της, πριν από περίπου δύο 24ωρα και συγκέντρωσε περίπου 90χιλιάδες likes.

Δες και αυτό: Sexiness ετών 18!Η κόρη της ηθοποιού ποζάρει φορώντας το μαγιό της & δημιουργεί πανικό στο Instagram

Σίγουρα με την πρώτη ματιά δεν θα την αναγνώριζες ούτε κι εσύ, όμως αν την παρατηρήσεις καλά πριν διαβάσεις ποια είναι σίγουρα θα την καταλάβεις. Η 17χρονη (στη φωτό) Kate, ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο στον κήπο του σπιτιού της, σε μία λήψη τραβηγμένη από τον μπαμπά της και είναι πραγματικά υπέροχη.

Κοιτάζοντας την με λίγη περισσότερη προσοχή, αντιλαμβανόμαστε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου και πως ακόμη και τώρα παραμένει μία κούκλα.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: 8 φορές που οι αδερφές Kardashian μας θύμισαν άλλες stars του Hollywood –και όχι μόνο!