Αποκλείεται! Στα 54 της έχει αυτό το αψεγάδιαστο σώμα, κι εμείς τρίβουμε τα μάτια μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκλείεται! Στα 54 της έχει αυτό το αψεγάδιαστο σώμα, κι εμείς τρίβουμε τα μάτια μας

Πόσα να αντέξουμε ακόμη;

Είναι ακόμη Αύγουστος και οι ζέστες καλά κρατούν. Και αν βρίσκεσαι (λάθος μεγάλο) ακόμη στην Αθήνα, τότε είναι και για σένα δύσκολα τα πράγματα. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις το παρακάτω κείμενο, θυμήσου ότι σε έχουμε προειδοποιήσει σχεδόν από τον τίτλο γι’ αυτό που θα δεις στη συνέχεια, και καμία ευθύνη δεν φέρουμε για την όποια αντίδραση σου.

Όπως ήδη διάβασες λοιπόν, μιλάμε για 54χρονη star και πρώην μοντέλο, η οποία διαθέτει κορμί, που θα ζήλευε ακόμη και η Kendall Jenner. Τι εννοείς είναι 54 και αποκλείεται να διατηρείται τόσο καλά; Νομίζεις πως σε κοροϊδεύουμε; Μία ματιά στην φωτογραφία της παρακάτω θα σε πείσει για τα λεγόμενα μας.

Η Elle Macpherson υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της εποχής της, και τώρα εν έτη 2018 που η star διανύει το 54ο έτος της ηλικίας της, εξακολουθεί να απασχολεί τα media. Η 54χρονη καλλονή έκανε το ντεμπούτο της στο modelling το 1986, όταν και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά για το περιοδικό Sports Illustrated: Swimsuit cover.

32 χρόνια μετά η Elle δείχνει το ίδιο εκθαμβωτική και κορμάρα. Αρκεί μόνο να δεις τη νέα της φωτογραφία στο Instagram account της.

Διάβασε ακόμη: 8 φορές που οι αδερφές Kardashian μας θύμισαν άλλες stars του Hollywood –και όχι μόνο!