Η Kim Kardashian πυροδοτεί φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη και οι fans τρελαίνονται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian πυροδοτεί φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη και οι fans τρελαίνονται

Και ποιος να τους κατηγορήσει;

Περιμένει τέταρτο παιδί η Kim Kardashian και ο Kanye West; Η reality star πυροδότησε κάποιες φήμες σχετικά με αυτό το θέμα και καταλαβαίνεις πως οι φαν της ένα σοκ το έπαθαν. Δεν είναι και λίγο βλέπεις επτά μήνες μετά τον ερχομό της Chicago να μαθαίνουμε πως σκοπεύει να αποκτήσει και άλλο παιδάκι.

Όχι πως μας φαίνεται παράξενο σε γενικότερα πλαίσια, πολλές φορές άλλωστε έχει αναφέρει πως θέλει τα παιδιά της να έχουν αδέρφια, όπως έχει κι εκείνη. Ωστόσο στις δηλώσεις της ανέφερε πως για την ώρα δεν ισχύει κανένα από αυτά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τη θέλουν έγκυο.

Δες επίσης: Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex είναι στο Τορόντο και μάντεψε ποιόν δεν θα συναντήσει

Να σημειώσουμε επίσης, πως το Life&Style αναφέρει πως εκτός του ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδί άμεσα, γνωρίζει ήδη και το φύλο αυτού, αφού θα γεννηθεί και αυτό με παρένθετη και έχουν επιλέξει ήδη τι θα είναι. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές και αληθής, τότε ο Saint θα αποκτήσει ένα αδερφούλη.

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα. Το διάβασα κι εγώ κάπου αυτό το δημοσίευμα, αλλά είναι αναληθές», ανέφερε η Kim αρχικά στο E! και συνέχισε: «Ωστόσο έχω αναφερθεί πολλές φορές και ανοιχτά σε αυτό το θέμα, στο show μας. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε γυρίσματα της 16ης σεζόν, οπότε αν το σκεφτώ λίγο περισσότερο και πρόκειται να συμβεί, θα το δείτε σίγουρα στο KUWTK. Για την ώρα ωστόσο δεν συμβαίνει κάτι».

Μήπως μας άφησε κάποιο υπονοούμενο η star σχετικά με επικείμενη εγκυμοσύνη; Θα δούμε!

Διάβασε και αυτό: 8 φορές που οι αδερφές Kardashian μας θύμισαν άλλες stars του Hollywood –και όχι μόνο!