Οι νέες φωτογραφίες της Stormi Jenner Webster, θα σε κάνουν να ξετρελαθείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι νέες φωτογραφίες της Stormi Jenner Webster, θα σε κάνουν να ξετρελαθείς

Μα έχεις δει πιο χαμογελαστό μωρό;

Εννιά μήνες κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της η Kylie Jenner και πριν από λίγες ημέρες εξήγησε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους δεν αποκάλυψε ποτέ επίσημα ότι περιμένει παιδάκι. Μετά την γέννηση της Stormi όμως, η Kylie επέστρεψε και πάλι πίσω στην διαδικτυακή παρέα του Instagram και έκτοτε δεν έχει σταματήσει λεπτό να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής της κόρης.

Υπήρξε ένα διάστημα που σταμάτησε να μας δείχνει κοντινές φωτογραφίες της Stormi και πλέον ότι ανεβάζει είναι αρκετά μακρινό για να μην φαίνεται το πρόσωπό της. Οι δύο νέες φωτογραφίες της όμως, που ανέβασε ο Travis Scott είναι πραγματικά ό,τι πιο όμορφο και χαριτωμένο έχουμε δει έως τώρα.

Η Stormi είναι το πιο χαμογελαστό μωρό που έχουμε δει στην οικογένεια Kardashian/Jenner και οι νέες αυτές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το αποδεικνύουν περίτρανα. Μπαμπάς και κόρη μοιράζονται κάποιες στιγμές αγάπης και ξεκούρασης, με τον Travis να γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών του: «Μαθαίνοντας στη Stormi να αγαπάει. Θα προσέχω και θα προστατεύω πάντα αυτό σου το χαμόγελο».

Είναι υπέροχη και απίστευτη.


https://www.instagram.com/p/BmyUDMSFKWd

Διάβασε ακόμη: Η Kylie Jenner σπάει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της