O τραγουδιστής την απάτησε κι η ξανθιά ηθοποιός ζητά διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατούλια Κατερίνα
O τραγουδιστής την απάτησε κι η ξανθιά ηθοποιός ζητά διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου

Η μυστηριώδης καστανή έφερε το διαζύγιο

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Hollywood μιας και ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ οδεύει προς το διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου.

Όπως φαίνεται μάλιστα και σύμφωνα με δημοσίευμα του In Touch, ήταν ο τραγουδιστής εκείνος που απάτησε την λαμπερή ηθοποιό με μυστηριώδη καστανή.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Keith Urban που φέρεται να απάτησε τη Nicole Kidman. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Urban βρέθηκε με μυστηριώδη καστανή σε κατάστημα στο New Jersey όπου η κάρτα του δεν έγινε αποδεκτή. Εκεί τον βοήθησε μια συνταξιούχος δασκάλα ονόματι Ruth Reed, η οποία τον ρώτησε ποια είναι η γυναίκα αυτή κι εκείνος απάντησε πως πρόκειται για την αδερφή του.

Κι εκεί ξεκινά το μπλέξιμο, καθώς ο Keith δεν έχει αδερφή και η δασκάλα είναι μεγάλη φαν της Kidman, οπότε κυνήγησε την ιστορία και μίλησε στα μίντια γι’ αυτή. Κι ενώ ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή ανέφερε πως πρόκειται για την βοηθό του τραγουδιστή που τον συνόδευσε στο κατάστημα, η Κidman είναι έξαλλη και έχει ήδη μιλήσει για διαζύγιο.

Πάντως, την είδηση του διαζυγίου επιβεβαιώνει και το περιοδικό ΟK! Australia, όπου υποστηρίζεται πως η ηθοποιός προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει το γάμο της και βρέθηκε και στη συναυλία του συζύγου της στο Chicago.


https://www.instagram.com/p/Bm4onH1FM-A

Διάβασε ακόμα: Θυμάσαι πώς μας σύστησε ο Σάκης Τανιμανίδης τη Χριστίνα Μπόμπα: Η καρμική λεπτομέρεια στη σχέση τους