Η νέα κίνηση του Justin Bieber που ράγισε την καρδιά της Selena Gomez

Η νέα κίνηση του Justin Bieber που ράγισε την καρδιά της Selena Gomez

Η απόφαση του Justin πίκρανε τη Selena

Μετά τον αρραβώνα, ακόμα μία κίνηση του Justin Bieber φαίνεται να έχει ραγίσει ξανά την καρδιά της πρώην του Selena Gomez.
Σύμφωνα με το HollywoodLife, ο τραγουδιστής αγόρασε μια εξοχική κατοικία στον Καναδά αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων για εκείνον και την αρραβωνιαστικιά του Hailey Baldwin.

Όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της Gomez αποκλειστικά στο Hollywood Life, η Selena είναι πικραμένη στο άκουσμα της είδησης αυτής:

Πριν λίγο καιρό, η Selena ζητούσε από τον Justin να μετακομίσουν μαζί κάπου μακριά από το θόρυβο του L.A και της Νέας Υόρκης. Ήταν το όνειρό τους να μείνουν μαζί στην εξοχή, σε ένα μεγάλο σπίτι δίπλα σε μια λίμνη και να μεγαλώσουν εκεί την οικογένειά τους. Κι αυτό το όνειρό τους, ο Justin το κάνει πραγματικότητα με μια άλλη κι όχι μαζί της.

Διάβασε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο λιμάνι της Άνδρου με τις κόρες της κάπως έτσι!

Όσο για το νέο σπίτι του Justin, βρίσκεται στο Ontario, έχει 4 κρεβατοκάμαρες, 6 μπάνια, 3 τζάκια, ένα δωμάτιο με παιχνίδια, ένα γκαράζ για τρία αυτοκίνητα, ιδιωτικό γυμναστήριο και το δικό του σινεμά!
Κι όχι μόνο αυτό. Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε λίμνη με δική του πριβέ πρόσβαση σε αυτή ενώ τα πατώματα είναι θερμαινόμενα.