Η απόφαση της Kylie Jenner και του Travis Scott, μας ξάφνιασε αρκετά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση της Kylie Jenner και του Travis Scott, μας ξάφνιασε αρκετά
Το λες και έκπληξη αυτό 

Φυσικά και η οικογένεια Kardashian είναι όλο εκπλήξεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει μαζί τους και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα από όλα αυτά που τους αφορούν. Το παράδειγμα αυτήν τη φορά είναι η Kylie Jenner και ο Travis Scott που μας επεφύλασσαν μία έκπληξη αυτές τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Ενώ γνωρίζαμε από προηγούμενη συνέντευξη της reality star, πως δεν βιάζεται να παντρευτεί, στην τελευταία της, μάθαμε πως εκείνη και ο Travis Scott είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Δες και αυτό: Φανταστικό: Η Kylie Jenner μας χάρισε την πιο αμήχανη στιγμή στην ιστορία των MTV VMAs

Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, περισσότερο από ποτέ, και η αγάπη τους για την μικρή Stormi, τους δένει ολοένα και περισσότερο. Σύμφωνα με πηγές του ET, η Kylie και ο Travis, έχουν ήδη αρχίσει να το συζητάνε, ωστόσο θέλουν να σιγουρευτούν, πως κάνουν ένα βήμα τη φορά και το κάνουν προσεκτικά.

Όταν η Kris Jenner βλέπει την κόρη της με τον Travis, πείθεται ολοένα και περισσότερο, πως οι δυο τους είναι στον σωστό δρόμο. Πάντα φοβόταν για εκείνη και δεν ήταν σίγουρη πως ήταν έτοιμη να ανοίξει το δικό της σπίτι με τον σύντροφό της, όμως πλέον πιστεύει σε εκείνη και της εύχεται τα καλύτερα.

Τώρα το πόσο σύντομα σκοπεύει ή όχι να συμβεί αυτός ο γάμος, θα το μάθουμε, λίαν συντόμως.

Διάβασε ακόμη: Η νέα κίνηση του Justin Bieber που ράγισε την καρδιά της Selena Gomez