Η πριγκίπισσα Charlotte μεγάλωσε αρκετά και μάντεψε τι ετοιμάζεται να κάνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Charlotte μεγάλωσε αρκετά και μάντεψε τι ετοιμάζεται να κάνει

Καλά νέα για την μικρή πριγκίπισσα

Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και αυτό πρέπει πια να το αποδεχτούμε κάποια στιγμή. Και αν εσύ δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις –πράγμα που δεν το πιστεύουμε- πάρε ένα παράδειγμα με την βασιλική οικογένεια. Πότε ήταν που ο πρίγκιπας George ήταν ένα μικρό γλυκό αγοράκι που τρέλαινε το διαδίκτυο, και πότε έγινε ο μεγάλος και ώριμος αδερφός που πλέον κανονικά στο σχολείο.

Και το ίδιο ισχύει και για την μικρή Charlotte, η οποία δεν είναι πια τόσο μικρή, όσο φαντάζεσαι, αφού μάθαμε κάτι πολύ ευχάριστο για εκείνη. Η τρίχρονη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολύ σύντομα θα αποφοιτήσει από το παδικό του Willcocks και από του χρόνου θα κάνει παρέα στον αδερφό της στο Thomas Battersea.

Δες και αυτό: Γιατί η Charlotte δεν θα πάρει τον τίτλο της Princess Royal, όταν ο William γίνει βασιλιάς;

H Charlotte ξεκίνησε το παιδικό τον Ιανουάριο του 2018 και σίγουρα θυμάσαι τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με το κοινό το παλάτι του Kensington. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν με το κοινό δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte, έξω από το παλάτι του Kensington. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την Kate Middleton σήμερα το πρωί, λίγο πριν η πριγκίπισσα αναχωρήσει για την πρώτη της ημέρα στο παιδικό», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών.


https://www.instagram.com/p/Bdscg5vg79w

Και αφού πέρασε σχεδόν η μισή χρονιά, ανυπομονούμε πια για την στιγμή που θα τη δούμε με την τσάντα της στο ίδιο σχολείο στο πλευρό του αδερφού της George.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle κέρδισε την αγάπη του George και της Charlotte, κάνοντας κάτι απρόσμενο