Η Meghan Markle κέρδισε την αγάπη του George και της Charlotte, κάνοντας κάτι απρόσμενο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle κέρδισε την αγάπη του George και της Charlotte, κάνοντας κάτι απρόσμενο

Που δεν φανταζόμασταν με τίποτα

Η βασιλική οικογένεια έχει υποδεχτεί τη Meghan Markle με ανοικτές αγκάλες και αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέχρι στιγμής. Ακόμη και πριν τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η πρώην ηθοποιός συμπεριλαμβανόταν στις βασιλικές υποχρεώσεις, παρά το γεγονός πως αυτές απευθυνόταν μόνο στα μέλη της οικογένειας και τις συζύγους τους. Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνη, τι γίνεται όμως με τους νέους μικρούς συγγενείς της που δεν μπορούν να βγάλουν κάποια δήλωση για να εκφραστούν;

Ναι, καλά κατάλαβες, αναφερόμαστε στον πρίγκιπα George και την Charlotte, τα καινούργια της ανίψια, που μπορεί να φαίνεται δύσκολο, όμως τα κέρδισε από την πρώτη στιγμή σχεδόν που συναντήθηκαν. Η Meghan έχει ένα απίστευτο δέσιμο με τα νεότερα μέλη της οικογένειας και αυτό μας αρέσει πολύ.

Αυτό το είδες; Έγκυος η Meghan Markle; Το Παλάτι επιβεβαιώνει

Σύμφωνα με τη Mirror, η Meghan κέρδισε την Charlotte και τον George, όταν ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη με τον Harry, μαγειρεύοντας τους. Και τώρα που το σκεφτόμαστε δεν είναι και μεγάλη έκπληξη η είδηση αυτή, αν σκεφτείς πως η Δούκισσα του Sussex λατρεύει το μαγείρεμα. Η Meghan είχε πολλές ευκαιρίες να ευχαριστήσει τα μελλοντικά ανίψια της με διάφορα σπιτικά προϊόντα.

Μετακόμισε στο σπίτι του Harry, στο Nottingham Cottage στο παλάτι του Kensington το περασμένο φθινόπωρο, και κάπως έτσι ήρθε πολύ κοντά με τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα παιδιά τους. Η Kate πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται πολύ στο να προσπαθήσει να βοηθήσει την Meghan να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή.

«Η Kate έχει κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει τη Meghan να προσαρμοστεί στη ζωή πίσω από τα τείχη του Παλατιού», δήλωσε μια βασιλική πηγή στο ET νωρίτερα φέτος, πριν γεννηθεί ο Πρίγκιπας Louis. Σίγουρα με δύο μικρά παιδιά και ένα τρίτο που ερχόταν, η Kate έχει τα χέρια της γεμάτα, αλλά έχει καθοδηγήσει σωστά τη Meghan στο βασιλικό πρωτόκολλο και την υποστηρίζει.

Δες και αυτό: Η Meghan Markle έχει ένα κοινό με την πρώην σύντροφο του Harry και δεν φαντάζεσαι τι

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr