Απίστευτες λεπτομέρειες για την κατάσταση του Ben Affleck προτού μπει στην κλινική αποτοξίνωσης

Απίστευτες λεπτομέρειες για την κατάσταση του Ben Affleck προτού μπει στην κλινική αποτοξίνωσης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το Ben

Απίστευτες λεπτομέρειες για την κατάσταση υγείας στην οποία βρέθηκε ο Ben Affleck λίγο πριν την μεταφορά του στην κλινική αποτοξίνωσης αποκαλύπτει το περιοδικό People Αμερικής.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Affleck που μεταφέρθηκε στις 22 Αυγούστου στην κλινική απεξάρτησης ήταν σε κακό χάλι.

Όπως αποκαλύπτει η πηγή, ο Ben έπινε μόνος στο σπίτι του για μέρες, ήταν σε κακή κατάσταση, δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα, δεν είχε κάνει μπάνιο και δεν χρειάστηκε πολλά λόγια για να δεχτεί τη βοήθεια της πρώην συζύγου του Jennifer Garner.

Ο Affleck συνεργάστηκε με την Garner και την σύμβουλο απεξάρτησης που είχε η ηθοποιός μαζί της στο αυτοκίνητο και παρά τα θυμωμένα πλάνα του 46χρονου, ήταν εκείνος που ήθελε πολύ να επιστρέψει στην κλινική.

Διάβασε ακόμα: Ακόμα ένα χτύπημα για το Ben Affleck μέσα από την κλινική αποτοξίνωσης

Οι φήμες θέλουν τον πάλαι ποτέ γόη του Hollywood να έχει αφεθεί στο αλκοόλ τους τελευταίους μήνες παρά τις συναντήσεις με ειδικό ενώ ήταν ο χωρισμός με τη with Lindsay Shookus εκείνος που πυροδότησε την πλήρη παράδοση στο αλκοόλ και το ξέφρενο πάρτι με το μοντέλο του Playboy.

DPG Network