Έχεις ακούσει τον πρίγκιπα Harry να τραγουδάει; Πάρε μια μικρή γεύση και ενθουσιάσου

Πατούλια Κατερίνα
Έχεις ακούσει τον πρίγκιπα Harry να τραγουδάει; Πάρε μια μικρή γεύση και ενθουσιάσου

Και καλλίφωνος ο πρίγκιπας

Η χθεσινοβραδινή εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στο μιούζικαλ Hamilton παρέα πάντα με την Meghan Markle ήταν μοναδική και ξεχωριστή.

O 33χρονος πρίγκιπας έκανε μια ειδική εμφάνιση και μίλησε πριν την έναρξη της παράστασης, τα έσοδα της οποίας συγκεντρώθηκαν για το ίδρυμα Sentebale, του οποίου την ευθύνη έχει αρκετά χρόνια τώρα ο Harry και το οποίο βοηθάει τα παιδιά που έχουν εκτεθεί στον ιο HIV ή έχουν νοσήσει με AIDS στο Lesotho και την Botswana.

Ο Δούκας του Sussex λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του επί σκηνής, άρχισε να τραγουδάει στίχους από το μιούζικαλ ξεκινώντας με τη φράση “You say ” και κάπου εκεί ο κόσμος ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.



To βίντεο που έγινε viral δημοσίευσε το ίδιο το Παλάτι στο λογαριασμό του στο Twitter και από εκεί και πέρα ο πρίγκιπας ευχαρίστησε τον κόσμο που θέλησε να στηρίξει το ίδρυμα Sentebale και ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης.

Ο Harry και η Μeghan είχαν παρακολουθήσει και το χειμώνα το εν λόγω μιούζικαλ και τη βραδιά φυσικά και μονοπώλησε η 37χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιός με το tuxedo mini φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της tuxedo mini φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της.

Το πριγκιπικό ζεύγος ετοιμάζεται για δύο ακόμα εμφανίσεις σε φιλανθρωπικά events στις 4 Σεπτεμβρίου στο WellChild και στις 6 Σεπτεμβρίου στο «100 Days to Peace» γκαλά.