Ο πρώτος καυγάς; Meghan Markle και πρίγκιπας Harry είναι «στα μαχαίρια» & δεν φαντάζεσαι γιατί

Ο πρώτος καυγάς; Meghan Markle και πρίγκιπας Harry είναι «στα μαχαίρια» & δεν φαντάζεσαι γιατί

Το περιμέναμε και αυτό

Δεν είναι εύκολο να είσαι royal και η Meghan Markle αυτό το έμαθε πολύ γρήγορα. Εκείνη και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν ήδη αρχίσει τους καυγάδες μεταξύ τους, και είμαστε σίγουρες πως μπορείς να σκεφτείς την κυριότερη αιτία αυτών.

Ναι, έχεις καταλάβει πολύ καλά, αναφερόμαστε φυσικά στα προβλήματα με την οικογένεια της και σε όσα έχει εκείνη πει μέχρι και σήμερα από την ημέρα που παντρεύτηκαν. Όλο αυτό το οικογενειακό δράμα και οι κακίες του πατέρα και της αδερφής της, έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην σχέση της και στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry και αυτό έχει αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει στην επιφάνεια.

Διάβασε ακόμη: Η επίσκεψη της Meghan Markle στο Τορόντο έγινε, όμως δεν πήγε όπως ακριβώς περίμενες

«Το ζευγάρι είναι παντρεμένο μόλις τρεις μήνες, όμως οι διαμαρτυρίες και οι εντάσεις, έχουν ήδη αρχίσει να τους επηρεάζουν», ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό Ok! «Μάλιστα στην προχθεσινή τους έξοδο (σ.σ ναι εκεί που η Meghan έσπασε το πρωτόκολλο φορώντας μίνι) σε μία στιγμή αδυναμίας, η Δούκισσα του Sussex λύγισε και έκλαψε λέγοντας πόσο παγιδευμένη αισθάνεται με τους βασιλικούς κανόνες, ενώ ο Harry έλεγε πόσο δύσκολο ήταν γι’ αυτόν να ασχοληθεί με την ξαφνική και συνεχή δημοσιότητα που επιζητούσε η οικογένεια της», αναφέρει η ίδια πηγή.

Αυτό σηματοδοτεί τον πρώτο καυγά του ζευγαριού, κάτι όμως που θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό δεν είναι άλλωστε το αλατοπίπερο μιας σχέσης;

Δες και αυτό: Έχεις ακούσει τον πρίγκιπα Harry να τραγουδάει; Πάρε μια μικρή γεύση και ενθουσιάσου

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr