Το Survivor στη Σίφνο: Ο «Ντάνος» ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία του γάμου

Το Survivor στη Σίφνο: Ο «Ντάνος» ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία του γάμου

Και το like σου επιβάλλεται

Αν νόμιζες πως ό,τι συνέβη στον γάμο Μπόμπα-Τανιμανίδη στην Σίφνο το είδες χθες κάνεις τεράστιο λάθος. Από σήμερα και για αρκετές ημέρες ακόμη θα βλέπεις στο timeline σου φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς. Το hashtag #SakisChristina ήρθε για να μείνει και αν το ακολουθήσεις θα δεις όχι μόνο όσα έχεις ήδη δει, αλλά και ότι δεν είδες ακόμη.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της Χριστίνας και του Σάκη τα social media παίρνουν φωτιά και ο ένας καλεσμένος πίσω από τον άλλο, ανεβάζει το δικό του υλικό. Κάπως έτσι συνέβη και τώρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμο Ντάνος, ανέβασε μία φωτογραφία από την χθεσινή τελετή. Το Survivor 1 ενώθηκε στην Σίφνο, με τον Γιώργο, τον Σάκη και τη Χριστίνα, να ποζάρουν για μία πολύ όμορφη φωτογραφία.

Οι 3 τους έχουν ενώσει τα χέρια τους, ίσως πριν τη φωτογραφία να αναφώνησαν όλοι μαζί ένα «Survivor» και είναι πολύ όμορφοι και χαμογελαστοί. «Να ζήσετε και καλούς απογόνους», έγραψε ο Ντάνος στην λεζάντα του και κάπου εδώ να προσθέσουμε πως και αυτός ήταν ένας κούκλος.


https://www.instagram.com/p/BnOTybaAZZl

Διάβασε ακόμη: Μάθαμε τα πάντα για το wedding look της Χριστίνας Μπόμπα από την makeup artist Αδαμαντία Κατσάμπη